Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.10.2007, 13:48.50

LCD TV a HDMI připojení

Ahoj, koupil jsem LCD TV s PIP / 1 tuner / a PIP nejde rozchodit, protoze DVD a satelit jsou pripojeny do TV jen pres Scart protoze nemaji vystup v HDMI. Jde to nejak obejit.??? Nebo musim mit uz jen prijmace s vystupem HDMI
uživatel
ajkali
30.10.2007, 13:55.21

RE: LCD TV a HDMI připojení

Určitě by to šlo obejít redukcí scart - HDMI .. jetli to půjde nějak softvarově nevím :)
uživatel
Killercek
30.10.2007, 14:16.16

Nikde jsem nenasel redukci scart - HDMI, poad kde je maji?
uživatel
ajkali
30.10.2007, 14:40.14

lebo ani nieje
uživatel
mik
30.10.2007, 14:57.47

Redukce SCART-HDMI je výplod jelimana, a ještě k tomu chorého...
Doufám, že mi zase napíšete, že si nevážím lidí. Ne, pokud je to ještě člověk, nevážím si elementů, kteří nic neví, ale mají odvahu psát neznalé hlouposti. Ne každý musí rozumět všemu, to je jasné, ale když něčem unerozumím, tak můžu akorát mlčet.
Mohla by existovat leda redukce SCART-DVI, na DVI jsou definovány i analogové signály RGB, ale ta dvě zařízení musí být schopna plodit vzájemně akceptovatelné signály. Neřekl bych navíc, že bys SCART-DVI získal jakoukoliv výhodu proti současnému stavu. Jestli to neumí PIP z analogových vstupních signálů (??), tak to nebude umět z žádného konektoru, SCART nebo DVI, příp. VGA.
Ale je to divné, proč by to nemělo umět PIP z analogu?
uživatel
Antonín
30.10.2007, 15:26.27

co to máš za starý krám na příjem satelitu??? humax 2000 jde propojit v pohodě a koukáš R^
uživatel
vodnar
30.10.2007, 17:13.43

Tak se omlouvám.. já jsem myslel že jsem to našel a to nebylo ono .. opravdu se omlouvám .. promiňte
uživatel
Killercek
31.10.2007, 08:20.01

Promíjím ti rád a ze srdce, ale pod jednou podmínkou:
Slib, že už nikde nikdy nebudeš psát ani vyslovovat nározy k věcem, kterým nerozumíš. Vždycky si vzpomeň na tuto hrůzu a následný slib, a pokud si nejsi jist, mlč. Nebo se případně ptej zdvořilou otázkou, která by tady byla třeba:
Existují nějaké možné redukce pro HDMI vstupy z jiných vstupů/výstupů?
A on by ti někdo napsal: jedině z DVI by to šlo.

Pamatuj na to taky, když budeš volit. Ne, že hodíš lístek blouznivým levičákům, kteří v chiliastickém třesu všem slibují oranžové koláče bez práce, přijemnou diktaruru proletariátu, světlou budoucnost, zúčtování se všemi všivými bohatými, přičemž vyhrožují imerialismem a globálním oteplováním.
uživatel
Antonín