![]() |
|
Internetová SWEETVšechny programy jsou dostupné za 75 Kč na 4 zařízení. Nabídka je super. Ale mám nějaké pochybnosti. Nevíte proč je to tak levné? Co se za tím skrývá? V čem je zakopán pes?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Internetová SWEETMirHo: Díky za kontrolu. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 905 |
![]() |
|
RE: Internetová SWEETNejsou v Čechách dlouho. Je tu zavedena konkurence tak hodili promo aby se zapsali u lidí.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Sweet, (+Sweet Ukr,hu,SK,to,bg, pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, youtv, Orion. Satelit na experimenty příjem feedu a stanic pro rozšíření obzorů
No dohromady asi +18000 rozdílných tv
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
SweetOtázka je jak dlouho to za ty kacky pojede.Nechci sirušit iptv a za měsíc zjistit že u sweet budu platit stejně. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@novice2kad "kde jsou ty casy kdy 75kc u ott byly bezne ceny"....A že se Ti nehodí do krámu vzpomenout "kde jsou ty časy, kdy člověk za 30 kanálů u Cable Plus platil 500 korun při čtvrtinové průměrné mzdě, než nyní"? |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
Jak najdu českou nabídku programů?Koukám na to na PC ve Free 7mi denním modu a nikde nic českého nemám. Samé ukrajinské programy. Kde najdu české programy? Prosím poraďte. Za ty peníze bych na české programy koukal, ale ty ukrajinské mě vubec nezajímají, tak proč za ně platit. Děkuji za radu. Pavel |
Servisman
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
musíš zadat =CS=zde link:https://sweet.tv/cs/ ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 800 |
![]() |
|
@jamess96Díky za radu. Pavel |
Servisman
![]() |
|
RE: Internetová SWEETJe nejaka moznost dostat sa k ceskej ponuke resp. ceskym programom napr. Nova Cinema? |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
@jamess96Tak už to testuju. Chyba byla v tom, že jsem si při přihlášení založil omylem ukrajinský účet a tak jsem měl plnou ukrajinskou nabídku. Díky za pomoc. Pavel |
Servisman
![]() |
|
RE: Internetová SWEETja sem se nababral abych zalozil ukr ucet...vsechny vpn jsou placene, nakonec podarilo pres tor nez se spustil pres ukr stranu.nastesti neni treba mit neustale zmenenou ip, staci jen pri registraci a pak se da spustit kdekoliv. skoda jen ze nejde jednoduse prepinat mezi ukr a cz v jedne aplikaci a musi se i platit dve nabidky zvlast. ale i tak by to vychazelo levneji nez nejlevnejsi nabidky ceskych sluzeb jen se zakladnimi kanaly. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Internetová SWEETTak asi budou navyšovat platbu. Zatím mám z Obchodu Play měsíčně 60 Kč. Možnost kdykoliv zrušit. Přišlo mě toto.Zítra už bude pozdě Super nabídka pro vás! Připojte tarif Large na 12 měsíců s 80% slevou ? jen za 900 CZK místo 4500 CZK a získáte přístup k: HD/4K 105 televizních kanálů oblíbené pořady živě nebo nahrané po dobu až 7 dnů, filmotéka možnosti připojení 4 zařízení k jednomu účtu Užijte si 12 měsíců kvalitní televize a filmů za skvělou cenu! SWEET.TV |
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 2 232 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |