Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Android box

Hledám nějaký kvalitní android box.
Máte s nějakým výborné zkušenosti?
Jakým se vyhnout, rád si nechám poradit

viskas
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 61
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

na amazonu si ponozky opravdu nekupuji, souhlasim

matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 2 545
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

no to je snuska nesmyslu a blabolu co tu pises. to si radsi kup ty ponozky z amazonu. :)))

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

@Bohemia cz

co konkretne je smaska?, popis to, v com trepem

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viskas

prosimte nenech se zmast od tech mistnich lidovych vypravecu a snilku, vyber si takovy android box ktery ti bude vyhovovat a podle vlastniho uvazeni, je jich v nabidce pomerne hodne, klidne si vem neco na zkousku a muzes to do 14ti dnu vratit, ale v kazdem pripade 3GB RAM nebo 4GB RAM. a pak jsou tu zcela jine a zasadnejsi problemy jako je trebars ovladani atd ..... R^

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viskas

To najpodstatnejšie je aby to bolo Android TV a nie obyčajný Android AOSP, ktorý má katastrofálne ovládanie. S tými pamäťami to je ako pri foťákoch s Megapixelmi ;)

Zohan69
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viskas

prosimte nenech se zmast od tech mistnich lidovych vypravecu a snilku co tvrdí, že box musí mít v každém případě 3GB nebo 4GB RAM.
Vyber si dle vlastního uvážení - v nabídce jich mnoho certifikovaných není, tak v rámci těch cca 10ks co je vhodných si vyber dle fin.možností a účelu využití.
Pokud je to dárek k vánocům tak stejně certifikovaný box se 4GB na trhu není aktuálně dostupný.

lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

:))) :))) :))) a to rikal kdo ?

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Ale ved kludne si dajte vedla seba necertifikovany cinsky noname 4/64 a trebars 2/8GB Google Chromecast 4, ci Mi TV Stick 4K, ze ktory pojde sviznejsie.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 525
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

a on tady snad nekdo mluvil o necertifikovanem cinskem srotu ?!
ono az to bude mit viskas v ruce tak sam pozna co mu vyhovuje a co ma okamzite vratit.
a na 2GB RAM nestiha ani blbej mobil.! o zoufalstvi jmenem google chromecast apod ani nemluvim. Rv

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

OMG nemůžeš srovnávat telefon a ANDROID TV box v rámci RAM paměti..
Ano telefon se 2GB RAM je špatně - možná jen na čistém ANdroidu bez nástavem a s minimem apk co běží na pozadí..
Ale ANDROID TV box je s 2GB RAM v pohodě - MENU svižné, obraz bez trhání.. A bude to tím, že tam neběží žádné telefonovací a jiné apk na pozadí.
A prozraď co máš ty teda za certifikovaný box s více než 2GB paměti, když říkáš, že se 2GB žádný box nebrat.

lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

Len taká malá otázka pre objasnenie - prečo by si dotyčný nemohol kúpiť stb, ktorý má vyššiu RAM pamäť než tých 2GB, keď sú na trhu dostupné aj také? Samozrejme teraz beriem do úvahy všetky typy/modely android boxov vrátane tých s podporou od Google.
Chápem, že tvoj box funguje z 2GB RAM, ale keďže doba a technológie napredujú, tak prečo nekúpiť hneď niečo z "vyšším výkonom"?
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Prečo si myslíš, že 4GB RAM znamená vyšší výkon? Všetko je o odladení aplikácií a OS. Ale to je tu zbytočné vysvetlovať. Myslíš, že Google bude na čínskych šrotoch s 4GB RAM niečo aktualizovať? Android TV OS 12 - ka napríklad nikdy na tých šrotoch nebude. Ako píše LucaBrazza, treba si to v skutočnosti vedľa seba porovnať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Odjakživa platí, čím vyššia RAM, tým je na tom zariadenie "výkonovo" lepšie. Toto je všeobecné pravidlo, ktoré platí pre všetky typy zariadení z riadiacim procesorom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Čiže aj tie zariadenia z certifikátom od Google budú na tom lepšie, keď budú mať RAM pamäť vyššiu než 2GB.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

No celkom nie, ak Ti nastavím v aplikácii, že má využívať napríklad len 1GB RAM a odladím ho na ten výkon tak môžeš mať aj 12GB RAM aj tak Ti bude využívať len 1GB.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

A to na jednom zariadení beží iba jedna aplikácia?
:) :) :)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

ach jaj, ak sa bavime o origo droid tv systeme a hladame take zariadenie tak ako pomocka nam moze byt fakt ci ma podporu netflix 4k, ak nema tak ide o upraveny mobilny droid a ak ma tak ide o droid tv s google certif.na zaklade coho dava netflix certf.na 4k, system je na tom tak ze vsetkemu staci 2gb ram a komu nestaci a je hrac je tu nvidia shield, origo droid tv box az na shield kde je podpora netflix 4k a tym padom plnohodnotny droid tv system skratka na tejto planete nie je a vsetko okrem shield nad 2gb je ofajc, fajn mozeme tu argumentovat ze viac ram je viac adidas ale bezny nie chujjj uzivatel predsa nebude nechavat na pozadi bezat sracky aby to robilo pruser, podla tejto logiky sa da zahltit aj 10000gb ram, autor vlakna ma poziadavku aku ma a na jeho ucel staci droid tv a 2gb ram a hotovo, debata o droid vs droid tv v boxe je jasna, droid tv je vhodnejsi, menej narocny, lepsie ovladatelny...

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Jasné, jedna aplikácia 1GB :))) :))) A vieš vôbec koľko RAM-u zaberá taký Netflix pri dobrom nete? Pozri si to a hneď budeš mať jasnejšie. :))) Ale je to zbytočná debata, kupujte čo chcete :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Presne tak, informacii je tu dost, nech si kazdy kupi, co chce.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 525
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

no ono vsichni nekoukaj jenom na blbej Netflix :)))

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bohemia cz

Súhlasím!
Taktiež nepotrebujem mať službu od Netflixu, či od HBO max. K novým filmom a seriálom sa dá dostať aj inými spôsobmi.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Jasne, nikto nepotrebuje Netflix, ani HBO Max, ani Prime atd...lebo ma Stream Cinema Community, resp. Stream Cinema CZ/SK. Len ked tie SC raz vypnu, to bude placu, ze ostatne aplikacie mu nejdu.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 525
Odpověď v diskusním vlákně
 

@viskas

ta NOKIA 8010 by nemusela byt spatna, na zkousku, za 159e, a pak se uvidi R^

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Příspěvků: 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Ver, či never, ale ja nepoužívam ani žiaden Stream Cinema, ani Kodi a ani ďalšie podobné aplikácie a predsa sa dostanem k novým filmom a seriálom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 741
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box

Jako media box používám Odroid N2+, můžu doporučit. Mám na něm zároveň android, coreelec, batocera.

biga
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 70
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra