Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

cryptobox 800uhd

caute,prosim poradte mi niekto nemozem dat cez usb patch mam hlasku 109 chyba..prosim poradte co robit

Miro1983
Registrace: 3/2015
Příspěvků: 27
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Skús cez RS 232.

MAN0707
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Skus starsi FW a potom novsi
ak to nepojde tak jedine tak ako MAN0707 pise,cez RS232

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 988
Odpověď v diskusním vlákně
 

Nemá někdo

zkušenost s tímto přístrojem jaký FW patch tam dát,aby se obraz velmi často neseknul při přepnutí z jakéhokoliv jiného programu na programy CT?Jako velké iluze o kvalitě tohoto želízka si fakt nedělám. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 7 273
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hobo

Co by si chcel za 80 euri.Kup si poriadny prijimac VU+ alebo Dreambox a budes spokojny.Alebo reklamuj.

Gustoh
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 145
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Vlastnil som Cryptobox 652HD, pokazilo sa LAN pripojenie, šľak ma tráfal, keď som si chcel zoradiť programy podľa svojich predstáv. Je to stb len pre jednoduché pozeranie trebárs Skylink programov, inak je to šrot! Napr. ak niekto využíva na tomto stb domáce share a pridá k tomu share z vonku - tak to tiež robí veľakrát rôzne hlúposti. Jednoducho a proste, ja už nechcem tieto črepy doma ani vidieť! Ale možno?! nenáročnému užívateľovi bude slúžiť, ktožvie?! Veď niekedy aj motyka vystrelí, či?
:)))

VU+ Duo 4K SE, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy z E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 044
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Miro1983

Nic neporadím, ale souhlasím s hobo. Moje zkušenosti s tímto "želízkem" jsou podobné. 2x reklamace, nakonec výměna za jiný.

jiriks
Registrace: 12/2018
Příspěvků: 113
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

5 let denně sleduji přes Cryptobox 650HD FreeSat a někdy i Skylink a to bez jediné závady. Pro mně jako běžného uživatele,který neprovádí experimenty, je zcela dostačující.

LG 43UM7600PLB+AB Cryptobox 650HD,motor ScanMaster HH 100+FreeSat,par.100x110cm, Samsung UE40J6272+FreeSat, par.90cm

Libour
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 201
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Libour

Pre teba, ako nenáročného užívateľa môže byť tento stb dostatočnou alternatívou. Ake pre mňa je nevyhovujúci.
Inak aj mne tá 652HD fungovala (viac-menej) zopár rokov, ale holt, nastala závada na stb a nakoniec som box predal za pár drobných podobnému nenáročnému užívateľovi, ako si ty.
;)
Preferujem linuxy!

VU+ Duo 4K SE, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy z E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 3 044
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Libour

Ano věřím,ale předmětný přístroj je poněkud nepovedený.Jako s klidem se s ním rozloučím a na chalupu pořídím něco jiného jenom jsem se optal na zkušenosti s tímto nepovedeným výrobkem. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 7 273
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Stejny problem se zasekem programu CT na TP 12344 pozoruju i u verze 752 combo. S MCAS verzi to nedela tak casto jako s patch. Tu patch verzi mam hlavne kvuli funkci HDMI CEC. Nekde se stala chyba u vyvojaru sw nebo se jedna o vyrobni vadu. Precijenom je to cinan. Mam dva kusy. Neresim to. Udelal jsem z nich verzi DVB-T2 a sat Astra 19.2E.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 503
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Skylink bych resil radeji prijmem pres CAM modul v CI slotu.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 503
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

800 UHD sú vadné kusy, to tu už bolo x krát písané. Ale 750,752 na Skylink kartu v čítačke so správnym softvérom nemá žiadny problém,. samozrejme patch. Nič neseká, nič nemrzne. A to idú na motor 35 družíc, aj kódované a šlape. A dnešné prijímače nie sú na veky, čo by tí číňania robili, keby sa nekazili a nepredávali nové? :)))

vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

@vw1vw

Blbé je,že ten 800 UHD, ne že není na věky,ale bohužel není ani na jeden den používání.Vubec nechápu proč je vubec stále v prodeji. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 7 273
Odpověď v diskusním vlákně
 

vw1vw,

nemas tak uplne pravdu s tema 752. Problem je overen i u techniku na dalsich kusech a to od sw z kvetna roku 2018 az po ty nejnovejsi. Proste kusovka, kde je neco proste v prd....

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 503
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Ja staré softy nepoužívam, tie mi išli, mal som tam novšie od 2019 po 2022. Ale osvedčený je V 1.12.22525. Tan tam mám rok a bez problémov.

vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 438
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: cryptobox 800uhd

Má 800 UHD 1.18.23506-patch, feb 14 2022, a funguje bez problému. Druhý 800 UHD s motorom taktiež bez problému Východ 45 až západ 5, Predtým som mal 650 tiež bez problému. Zatiaľ dobré skúseností.

mano1
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 25
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mano1

Mám tam právě tento tebou zmíněný FW patch a výsledek opět stejný-zásek pomalu při každém přepnutí na TP CT.Samozřejmě továrko po instalaci FW provedeno.Asi jsi jeden z velmi mála majitelu tohoto nepodarku, kdo nemá tento problém. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 7 273
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra