Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SkyLink Live HBO

Platím si komplet a v aplikácii "SkyLink Live" mi pri spustení programov od HBO vypíše "(A001) Tento kanál nie je súčasťou vášho balíčka"!? Všetko ostatné funguje bez problémov. Aké máte skúsenosti?

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 408
Odpověď v diskusním vlákně
 

@DDR

Řešilo se zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-105083/

torny
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

@torny

Ďakujem za reakciu. Po prečítaní mám z toho ešte väčší zmätok. Ide, nejde, má ísť, nemá ísť, aplikácia HBOMax. Raz keď to je v aplikácii SkyLiknk Live a platím si balíček komplet tak neriešim aplikáciu HBOMax

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 408
Odpověď v diskusním vlákně
 

@torny

To co jsme řešili na záčátku dubna už neplatí. Od 2.5. všechny tři kanály HBO jdou i na Skylink Live TV. Nyní odzkoušeno. Viz https://www.parabola.cz/clanky/7491/programy-hbo-v-nabidce-skylink-live-tv/

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 455
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

Veď o tom tu píšem aj na reakciu k dnešnému článku tu na Parabole. Od dnes sú zaradené programy od HBO aj v inter. aplikácii "SkyLink Live". Tebe idú, super. Mne nejdú. Preto sa pýtam na skúsenosti

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 408
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SkyLink Live HBO

No, zkoušel jsem to zatím jen přes web aplikaci, tam to jde. Jak na tom jsou ostatní aplikace (mobilní, TV) nevím.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 455
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

Aha, to jsem přehlédl. Ani mi Skylink nenapsal a tolik mu dávám :(

torny
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SkyLink Live HBO

ooo to niekto len tak platí komplet? pochybujem že by to niekto stihol všetko sledovať,tam je cena stále rovnaká a ide istotne všetko akurát každý si potom platí i za pevnú pridelenú IP adresu

Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 1 133
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SkyLink Live HBO

@DDR: skus toto

1. odhlasit sa z appky
2. restart zariadenia
3. znovu sa prihlasit

MarekPrin
Registrace: 11/2013
Příspěvků: 186
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SkyLink Live HBO

mal som to tiež musí sa začať s číslom karty, nie email a môžu byť len 4 zariadenia, ostatné vymazať, stačí že zmeníš zariadenie , SW, prehliadač a už to berie ako daľšieho

Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 1 133
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Duzu

Podľa seba súdim teba? Prečo by som si to nemal "len tak platiť"? Plus dve NEXT karty ak by ťa ešte zaujímalo

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 408
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Duzu

Inak ďakujem za radu. Vymazal som všetky 4 zariadenia a na novo som sa znova prihlásil. Všetko funguje tak ako má. Pekný večer

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 408
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SkyLink Live HBO

Hrozně se mi sekaji programy v aplikaci i Chromecast. Máte to taky tak?

Polasek
Registrace: 3/2021
Příspěvků: 160
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Polasek

Teď už to je snad dobrý, ale celý večer se nedalo na Skylink Live TV prakticky na nic dívat. Samé záseky a rozpady obrazu, jak v aplikaci TV, mobilní i přes web (na webu to dokonce psalo hlášku "Chyba sítě"). Pro jistotu jsem zkusil i jiného internetového operátora, ale výsledek byl stejně mizerný (jen jsem přišel cca o 0,5GB mobilních dat).

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 455
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra