Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Kincl - Vémola - někde v TV?

ahoj, neví někdo, zda to nedává nějaká zahraniční TV třeba na satelitu? V ČR asi pouze placený internetový přenos že? Na satelit to asi nepůjde, nebo se pletu?

jurasek
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 481
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Kincl - Vémola - někde v TV?

no máš dosť velké nároky :))) aby to dávali zahraničné tv alebo niekto na satelite?Oktagon nieje UFC....podla mna to nevysiela žiadna zahraničná TV....viem iba otom,že sa dohodli s DAZN...čiže aj tam už je prenos

https://www.mmafanatik.eu/ideme-do-celeho-sveta-organizacia-oktagon-mma-oznamila-v-suvislosti-s-tipsport-gamechanger-velku-novinku/

jožko
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 4 165
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Kincl - Vémola - někde v TV?

Oktagon vysílá pouze Tipsport TV. Dá se realizovat přes KODI na velkou TV obrazovku, rozlišení z Tipsportu je ovšem jen HD READY, ale lepší než nic.

Nejlepší je si koupit přenos PPV za 10.99 Euro dnes (zítra za 12.99 Eur) a koukat v klidu ve FULL HD a s kompletním studiem. Nouzově poustit přes notebook (jde i Mac nasdílet na android), jinak přes prohlížeč v TV a není problém ;)

Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Prime Video, Lepší.Tv, O2TV, Sledovani.TV, AntikTV, Skylink Live TV, KODI, Android a Google TV 4K, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 383
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra