Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live na PC nefunguje

Ahoj, nikdy se mi to nestalo, ale nyní jsem zjistil, že na Pc ve Windows11 a prohlížeči EDGE, nejde Skylik Live. Tedy TV program pustím, zvuk jde, ale obraz je zamrzlý. Na TV i v mobilu, vše funguje normálně. Neví někdo, v čem by mohl být problém? Před dvěma dny, ještě vše fungovalo bez problémů.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 975
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylink Live na PC

Jede v pohodě. Windows10

amater
Registrace: 12/2010
Příspěvků: 63
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PC1

Vo Windows 10 to ide ale používam to iba na Google Chrome nie na EXGE.A cez Chrome ti to ide na Windows 11?Lebo ten mi už mesiac pýta na mojom PC ale zatiaľ prejsť neplánujem lebo neviem ci mi tam pôjdu hry. :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Voyo SK a Sweet TV SK.

Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 4 652
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live na PC nefunguje

win11+Edge funguje u mňa

robolimo
Registrace: 8/2006
Příspěvků: 47
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylink Live na PC

JAK v notebooku tak v počítači pevným doma běží live skylink ok .

amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 457
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live na PC nefunguje

W 10 Internet místní optika

amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 457
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live na PC nefunguje

Tak v Google Chrome jede Skylink skvěle. Tak nechápu, co se v Edge stalo.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 975
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PC1

a mas provedenou aktualizaci EDGE ? posledni dva tydny byli dve.

krokodyl
Registrace: 9/2023
Příspěvků: 416
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live na PC nefunguje

Tak na PC s linuxem Mint mi to nejede ani na jednom prohlížeči( Chrome, Firefox, Edge,Vivaldi.) Na linuxovém PC to nejde ani v KODI, na kterém SC frčí skvěle.

konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 919
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PC1

Maš Soukromou Zprávu

bora
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 715
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krokodyl

Ano aktualizuje se mi to automaticky. Na Notebooku v Edge to jede. Zajímavé.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 975
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PC1

Obojí Win11? Stejný antivir?

torny
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 476
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Live na PC nefunguje

ano obojí stejný antivir a vše.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 975
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra