Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Zgemma H9 Twin

Chcel by som poradiť.Mam hore uvedený prijímač.V zozname favoritých skupín mám iptv televízie.Funguju bezproblemov.Problem je ten,že sa mi nedajú nahrávať na disk.Salelitne televízie idú nahrávať.Ked idem nahrať iptv,tak mi iba krúti koliesko.Pomoze iba tvrdý reset.Skusal som rôzne image.V druhej izbe mám Octaon 8008 a tam nahravanie ide.Stretol sa s tým niekto?

jonatan
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zgemma H9 Twin

Neuviedol si aky mas v tej Zgemme imidz enigmy 2... Kazda imidz ma svoje pre a proti... Ked to ide na Octagane malo by to ist aj na Zgemme... Daj do Zgemmy taky isy imidz aky mas v Octagone 8000. A Pozri aj tu: https://www.enigma2.net/tuto-how-to-record-iptv-channel/

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500

Miko
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 510
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Miko

Image som skúšal všetky dostupné pre zgemmu.Vysledok rovnaký.Poprosil by som,kto má doma Zgemmu,aby to vyskúšal.Predtym som mal Vu+duo4k a tam som bežne nahrával iptv playlisty.Octagon je niečo podobné a tam to ide.Mam podozrenie,že je to v ovládačoch Zgemmy,ale nie som si istý.Budem rád,keď to niekto vyskúša na vlastnom prijímači.

jonatan
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonatan

Zgemma má dosť problémov s IPTV,tiež som skúšal všetky image čo sú k dispozícii a trt s toho. konkrétne IPTV-Antik a iné samozrejme.niečo ide ,niečo nie ,ale dosť toho čo sa týka IPTV blbne. osobne som to vyriešil tak že som dal Zgemmu tam kde sa iptv nepoužíva a mám po probléme . ako satelit+DVBT mi ide bez problémov. je to presne ako píšeš. Octagon nemá problém ,ale Zgemma-H9 to kope inú ligu. podpora tam skapala ..... Rv čakať na nové ovládače takmer 4-roky :laughing: škoda času.....

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jonatan

Zdravím, píšem trošku neskoršie, preskúšal som ako sa píše v téme ale aj v reakciách. Presne tak, nahrávanie zo satelitných pozícii ide, na extérny disk, nie je problém. Al z IPTV (konkrétne TV PRAHA) už píše " nahrávanie nespustené plný extérny disk" a po 15 sekundách hlášku "nahrávanie bolo spustené" to však nie je pravda, žiadna stopa nebola zaznamenaná.
Ako píše maradona, zgemmu využívam na satelitné vysielanie, Open ATV 7.3 z Ellana, všetko čo potrebujem ide, nepotrebujem nahrávať. Minule sme aj z maradonom skúšali spustiť cez zgemmu skylink live ale bez šance. Ako píše on, vhodné na sat a ter. vysielanie. Či ešte bude niečo do budúcna uvidíme. Tiež moc tomu neverím ako maradona.

### Vu duo 4 K SE### Zgemma H9 twin SE###

Tami
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 3 037
Odpověď v diskusním vlákně
 

Zgemma H9 Twin

Tak nakoniec som to vyriešil tak, že mám v domácnosti Qviart Linux 4k, ktorý mám zapnutý na domácu zdieľačku.Nahrávam v noci hokej z iptv na ten Qviart a ten mi nahráva na sieťový disk.Ráno si to potom pustím cez Zgemmu v obývačke.Najskôr však musím cez plugin dreamexplorer upraviť nahrávku pridaním koncovky.ts lebo inak mi ju nepustí.Pol minútky roboty navyše.Inak som zabudol napísať, že mám tu novú Zgemmu9TwinSE.Inak škoda,že Octagon 8008 nemá slot na modul.Nemal by konkurenciu.Používam modul Digi,preto som išiel do tej Zgemmy.Vučka ma už omrzeli.

jonatan
Registrace: 1/2008
Příspěvků: 88
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zgemma H9 Twin

s octagonu nie je problém stremovať digi zo zgemmi kde máš modul ked máš zgemmu 2-tunerovu..... R^ ja som na tomto frčal tiež,octagon ako klient box aj na digi.

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 120
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra