Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Amiko HD8150 jazyk v menu

Zdravim
Ma niektory FW pre tento prijimac v MENU SK alebo CZ jazyk ?
Zatial co som vyskusal
v.2.4.50
a 2.4.76 nemaju
Dakujem

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

2.4.56 ma SK aj CZ

vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 650
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

Ještě tam je jedno novější , ale sk/cz nevím
https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=162

avatar99
Registrace: 4/2017
Příspěvků: 498
Odpověď v diskusním vlákně
 

@vili1

Ok
Vyskusam,dakujem

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

@vili1

Teraz citam
FW 2.4.56 Skylink ICE
Tento sw je určený výhradne pre­ Skylink ICE kartu!!!
Pri použití karty iného operátora môže dôjsť k jej trvalému poškodeniu­!!!
Mam Freesat karty :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

no to si nenapisal inac to ze amiko nema sk alebo cz citam prvy raz tak tam daj 2.4.58

vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 650
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Jo. To je pak masakr. Šikovný operátor na podpoře Freesatu kartu naštěstí zprovoznil. Musel si ji spárovat a pak odpárovat.

krupino
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 693
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

no este maly dodatok zrejme ti nepojdu programi s vyssim zabezpecenim amiko je po tejto stranke mrtvy muz :-/

vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 650
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

2.4.58 má CZ/SK, funguje vše s kartou čisté irdeto (M7) (umí být i server homecamd :) ) Ovšem na programech CT je problém s EPG! Pokud je v EPG rozsáhlejší informace o programu (což bývá dost často), tak náhled na info o programu nebo courání v EPG způsobí restart přijímače... Tento soft nemá HDMI-CEC. Mám dojem, že problém s EPG na programech ČT je u všech softů které zvládají SL karty...

lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 270
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

a v MENU System Languages na prvním řádku ti to nejde přepnout na požadovaný jazyk ? Takové Amiko 8150 jsem snad ještě neviděl. Vývoj byl ukončený 2019. Většinu sw od roku 2014 máš na odkazu od avatar99 a Freesat ICE na Thoru funguje. Na přetočený Fresat s pořeklopenou kartou na 23° na něj ale už sw není a nebude. Ten je jen na novější modely a stejně v něm nefungují progr. s vyšším zabezpečením. Překlopená karta kupodivu funguje v posledních sw modelů Apbox C2. Homeshare ale proti Amiku nejde.

RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 854
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Prave,ze tam tie jazyky chybaju
Teraz tam mam v.2.4.76 vsetko je ok okrem tych jazykov :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Ahoj znalče, 8150, 8250,60,70 byly podle mě nejlepší strojky na ALI (3511/16) pokud jde o obraz i zvuk. V nastavení 1080i/50 výborný, přitom jednoduché strojky za babku. Ani jeden se mi nikdy neposr.l :-) Škoda že už je po nich ohledně karet (jako klienti homeshare ještě poslouží...) Všichni jejich pozdější nástupci na ALI CPU s HEVCem už stojí obrazově za prd, snad jedině CB750,752. Souhlasíš se mnou? ;)

lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 270
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lance

Starsi FW tam nemozem dostat,vyhadzuje hlasku:
check software version error :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Jo to je problém při přechodu z některých alternativních softů zpět na ty (polo)oficiální - musíš to tam natlačit přes RS232 buď z PC nebo jiného 8150. Dej tam 2.4.58

lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 270
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lance

Mam tu 3 taketo prijimace,na vsetkych je v.2.4.76
Neviem ako,na jeden sa mi podarilo dostat nizsiu verziu FW
ale tie jazyky aj tam chybali a nefungoval ani homeshare
No nic,skusam
Dakujem

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

Zdravím,taky mám s nimi dobré zkušenosti za ty peníze udělaly pěkný kus práce a spousta z nich chodí už hodně let ,sem tam výměna kondíků ve zdroji a jede dál.Ted jsem testoval nový Amiko 8165 a tyto mašinky prostě jednou dvakrát za den zamrznou na programu a nejde s tím hnout,jedině restart ze sítě.Zkoušel jsem všechny dostupné softy a pořád stejný problém,hmm ne nejlepší nástupce to nepotěší.... :(( :((

ZDK1
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 456
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Pokud nepotřebuješ kartu a máš je jako klienty, zkus AMIKO_HD8150_Starlight_2.4.25_by Dekolte. To bys tam měl dostat i přes USB. Používám ho na 8150 i 8260 v homeshare jako klient homecamd nebo newcamd, neumí karty, je stabilní, CS/SK, má funkční HDMI CEC a hlavně u 8260+ jako jeden z mála (možná jediný soft) řeší problém přehozeného zvukového výstupu L a P kanálu který je na 8260+ "standardně" u všech softů (což jinak nikdo moc neřeší, protože si toho ani nevšimne, ale já jo :))) ) Pokud je už přijímač hodně zasr.ný předchozími laboracemi... vždycky je jistější to tam nacpat přes RS232 a vždycky po instalaci kompletní tovární nastavení!

lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 270
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lance

Tak tuto verziu
AMIKO_HD8150_Starlight_2.4.25_by Dekolte
co si mi poradil,som tam naistaloval
no zial tie jazyky CZ/SK tam nie su :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD8150 jazyk v menu

v Menu-system-language je čeština a funguje, není to dokonalé ale je, slovenština nevím... ale to přežiješ ne? :)))

lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 270
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

celý problém je v tom, že to máš přehráté na alternativní sw od Dekolte. Orig. sw od maďara mají všechny češtinu. Vrátit se na původní řadu jde přes RS232 pomocí Universal Super Loader SD by Dekolte (http://www.satedu.cba.pl/index.php?direction=1&order=mod&directory=Tools%20and%20Editors/Amiko) Fungovalo to bez problému asi jen pod W Xp.

RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 854
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Vdaka za info
Nasiel som verziu s CZ jazykom ale zato Loader som stiahol R^

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 208
Odpověď v diskusním vlákně
 

Zkusím firmware AMIKO_HD8150_Starlight_2.4.25_od

Zkusím firmware AMIKO_HD8150_Starlight_2.4.25_od Dekolte, jak jste mi doporučil. Zdá se, že je to přesně to, co hledám.

Danamin
Registrace: 2/2024
Příspěvků: 4
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra