, sekce: Skylink | |
Nové programy zo starými názvami v zozname programZdravím, čo je potrebné zmenit v prjímači aby sa mi po preladení nových programov skylink nezobrazovali zo starými názvami v zozname programov.Napriklad novasport4 sa mi zobrazuje ako golfchannel ktorý na tejto pozícii vysielal predtým. Prijímač DM920UHD a image DE 7.1.Ďakujem dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...a přejmenovat to nejde?? |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 398 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...dane stanice preskenuj nanovo alebo posli do boxu novy setting,samozrejme sa to da aj premenovať |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 116 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...Ak ladíš cez Fastscan tak vo VTI je možnosť "Use fastscan channel names"UNO4KSE
|
Ike60
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 22 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...Já si taky myslím že to jde, je to běžná funkce i u nelinuxovych přijímaču pokud se název neprepise po preladeni. V menu v seznanu programu v tabulce by tam tato možnost měla být pro změnu názvu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 158 |
@Ike60pre DM žiadne VTI nie je a má tam image DreamElite |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 116 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...V boxu proladit dané TP s novými programy a názvy budou aktuální.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 581 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...Cryptobox má v menu Systémová nastavení položku s názvem "Automatický název kanálů". Při její aktivaci se programy přepíšou a není třeba nic prolaďovat. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 499 |
RE: Nové programy zo starými názvami v zozname...Ďakujem všetkým pomohlo preladiť nanovo na frekvenciách skylink.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |