, sekce: Skylink | |
Nova Sport 6 v SkylinkuVyzerá to, že sa Nova Sport 6 v Skylinku nedočkáme, takže žiadne MotoGP ani UFC, hlavná vec, že peniaze od zákazníkov pýtajú a za čo? Doteraz nie sú schopný zaradiť ani Eurosporty za ktoré adekvátnu náhradu neposkytli. To je hanba, keď Telly sa dohodlo aj na zaradení Nova Sport 6 do svojej ponuky. |
Milan1985
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 78 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
@dawis77Dají, možná ne letos ale příští rok třeba ale kromě NS6 budou chtít i Premier Sporty |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 877 |
@jean55já doufám že nedají nikdy,opakuji.Na těch PS stejně nic pořádného není...Nemají důvod,kyslík taky tu exkluzivitu na WTA měl pořád a navíc je to pro ně největší konkurent. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 082 |
RE: Nova Sport 6 v SkylinkuMám Skylink , Magio tv ,Voyo SK vidím konferenčák z Premier League a aj z Bundesligy stačí si zaplatiť prislušné predplatné . Dokial má človek na výber tak není problém , dali do toho miliony a pýtajú za to pár eur mesačne .Pri OH 24 bude zas plaču že len toto je v tv namiesto toho aby si človek na mesiac zaplatil Eurosport Player necelé 2€ mesačne. Závod F1 na Nova Sport 5 HD bez reklamy 👏👌 takto sa to vysiela . Kleinov zápas UFC na Nova Sport 6 HD tiež bavil 👊 . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 679 |
@Janci19To je v poriadku, že máš. Ja má satelit s balíkom kombi+ a ďalšie služby si už platiť nemienim. A to máme so ženou dokopy príjem 3 tisíc eur. Toto je jednoducho vec princípu. |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 739 |
sport6tak kde budou dávat NOVA SPORT 6 VŮBEC!!!! GP !!! kromě O2 ,co zahraniční , internet , atd prosím.Snad to Nova dělá svalně aby jsme to nemohli sledovat. !! |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 468 |
@amater3389na Telly samozřejmě... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 082 |
@dawis77ty myslíš toho operátora TELLY u nás ho nikdo nechce mazanice a co krachuje hmmmm takže o penězích to není!!!!! |
amater3389
@amater3389V internetovej aplikacii Telly to mas v HD kvalite, tak kde je problem? Alebo ako som pisal slovenske Voyo, tam je to tiez v HD.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 1 993 |
RE: Nova Sport 6 v SkylinkuKdo si platí dobrovolně Skylink, není zdravý člověk. |
Polasek
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 160 |
PolasekJá mám Skylink už nějaký ten rok a zatím si nestěžuju. K tomu mám na zbytek sportu co není na Skylinku Telly a vyhovuje mi to. Platit si u Telly internet nehodlám jenom proto abych měl NS 6 v HD. Až to bude na Skylinku tak to bude, zas po tom tak neprahnu. Občas ten fotbálek je i na NS 5. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 015 |
@HYPERkolik stojí sport u tebe na teĺy. |
amater3389
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |