Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Pre majiteľov TV Philips

Včera som na TV PHILIPS aktualizoval softvér a objavila sa mi tam aplikácia SKYLINK SK. Takže pre majiteľov TV PHILIPS dobrá správa. A po prihlásení funguje bez problémov.

jklajban
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 1 785
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně
 

@MMorous

Ano, ty si jediny na svete, ktory odhalil strasne tajomstvo aktualizacii a si "v realu". Takze tvoja logika je nemat radsej nainstalovane vobec nic. Nic sa ti nebude spomalovat a ani nikto o tebe nebude zbierat ziadne informacie. A ten zber informacii sa podla teba realizuje prave cez aktualizacie, vsak? V tom povodnom SW nie je nic, co by ta sledovalo a nejaka aktualizacia to zazracne zmeni. Urob aspon nieco a skus si nastudovat, co ti naozaj moze spomalovat pocitac. Aktualizacie na to maju minimalny vplyv.

UPC DTV, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, ESP Pass, Voyo + zopár ďalších.

black13a
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 1 693
Odpověď v diskusním vlákně
 

@black13a

s tím autem to je špatné srovnání,s autem jezdím k doktorovi,když mu něco je,pokud PC jede jako nové,nemám potřebu něco opravovat,oni i ti opraváři jsou jen lidé a dělají chyby,pak jeden opravuje chybu po předchozím,ten další zase po něm a tak stále nové a nové aktualizace,nemám zájem,když oheň hoří,není dobré něco měnit,může zhasnout

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 28 013
Odpověď v diskusním vlákně
 

@black13a

Určitě máš pravdu. Hlavně to nikomu neříkej

MMorous
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 1 763
Odpověď v diskusním vlákně
 

@MMorous

No a zase sme pri zbere informácií :))) Taký zber, aký si Ty myslíš už ani nezbadáš, že sa niečo o Tebe zbiera alebo zisťuje. Kým Ty sa bojíš nových aktualizácií ja si užívam nové funkcie, väčšiu bezpečnosť. Ale je to každého osobná vec.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 082
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

...s autem jezdím k doktorovi,když mu něco je...
Aha, takže keď je na auto hromadná zvolávačka, tak ju treba odignorovať.

valae
Registrace: 4/2020
Příspěvků: 13
Odpověď v diskusním vlákně
 

@MMorous

nie je tu záložka páči sa mi to , máš palec hore, zadávateľ témy neuviedol presný typ rok výroby,len všeobecne s určitým SW, pre ostatných k ničomu, rozhodne to nepôjde na všetkých TV Philips

Duzu
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 1 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

@valae

přečti si to celé R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 28 013
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Pre majiteľov TV Philips

Aktualizace i opravují chyby v předešlé verzi softwaru, instalují nové bezpečnostní záplaty atd. Někdy se přidá i nová funkce. Například aktualizace Bios na základní desce PC, mě před roky pomohla s problémy s procesorem AMD Ryzen. To je jen takový příklad. Aktualizace ve skrze mají význam. U mé Dva roky staré TV Samsung Qled se Firmware aktualizuje automaticky. Jen na obrazovce naskočí informace v rohu, že proběhla aktualizace Firmware. Je Pravda, že tam Samsung má jedno reklamní okno v TV a tam často propaguje službu HBO Max, ale to se dá zvládnout. CO mě ve Firmware všech multimediálních TV, boxů, tabletů či mobilů štve, jsou neodstranitelné programy. Tedy ty, co tam dá výrobce natvrdo a já vím, že je stejně nikdy nepoužiji. tedy různé služby typu Netflix, Amazon Prime atd. Ale je jasné, že výrobce s nimi má dohodu a dostává za to zaplaceno.

Octagon SF 4008 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 956
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra