, sekce: Jiné placené TV | |
internetová tvZdravím.Chci se zeptat kdo má zkušenosti s internetovou TV.Jedná se mi hlavně o kvalitu e férové jednání provozovatele.Díky. |
leszek48
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
@DuzuTo je snad každého věc a o to se ty nemusíš starat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 797 |
@black13aOtazkou je, ci nevydrzis par hodin bez cumenia na obrazovku. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 241 |
@Duzu_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 924 |
@Jean RenoA dalsou otazkou je, ci ty vydrzis aspon par hodin bez napisania uplne bezobsazneho a zbytocneho prispevku?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 057 |
@black13ana dovolenke som v mori alebo na horách tam ani neviem či existuje |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 233 |
@DuzuTo je ale tvoj problem, nie moj.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 057 |
@DuzuVsak presne. |
Jean Reno
IPTV@milde - můžete poradit kterého poskytovatele s dobrou kvalitou obrazu používáte? |
balik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 8 |
@balikSorry, ale bohužel nemám moc rád zdejší citrony🍋Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
@mildeHmm...Ti, co prijimaju SAT signal, bez problemov prezradia svojho providera. Ti, co prijimaju TV signal cez Internet, neprezradia svojho providera priamo, vselijako sa vykrucaju. |
Jean Reno
RE: internetová tvOno se to tady tak nějak nesmí bez postihu víme ? |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 609 |
@keramikJasně napíšeš a máš zde měsíc dovolenou.😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
RE: internetová tvMuze mi dat nekdo nejaky tip do soukr. zpravy? :) |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 130 |
RE: internetová tvjednak se to TADY nesmi, cimz je parabola sveho druhu unikat, a pak take nikdo neprozradi svuj zdroj, nikdy nevis kdo te sleduje, a pak ti toho tveho oblibeneho providera zamknou.a jinak vzdyt je to tak jednoduche-das do gugla topiptv nebo bestiptv a vyjedou ti automaticky ty nejlepsi, a pak uz jenom zkouset a hledat a najit toho sveho oblibeneho. 👍 kazdy si tim prosel. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
@mildeMyslis to tak, ze niekto tu napise "Mojim providerom je XXXXXXXX, som spokojny a pokladam ho za najlepsieho na trhu" a dostane citron?Nezda sa mi to. |
Jean Reno
RE: internetová tvmym providem je Telegram, funguje spolehlive :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 548 |
@Jean RenoAno, jednou jsem napsal konkrétní odkaz a šel jsem na odpočinek. Tak jsem vyléčený.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
RE: internetová tvNemôžu ho uviesť, pretože ten príjem nie je legálny.S uvedením oficiálneho poskytovateľa žiadny problém nie je. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 313 |
RE: internetová tvsweet tv. funguje lepe nez o2tv a je levnejsi. tedt pokud koupis v akci. v zime sem koupil balicek L za 6stovek na pul roku |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 240 |
@novice2ksweettv ? ukrajinsky xxxxx ? s tim se bez vycpat.zlata O2 TV. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 229 |
@novice2kNa cene moc nezalezi. Podstatna je kvalita videa a audia a moznost vyberu zvukovej stopy. |
Jean Reno
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |