Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Programy po přeladění

Mám problém nejdou mi rozkódovat na nových frekvencích programy NS5,History hd,Spark tv,Golf ch,Joj svět.Mám CAM701 v TV Panasonic.Téměř celý den to řeším ze Skylinkem a zatím bez úspěchu! :laughing:

kolík
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 486
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolík

To mas iba blby pocit ze oni nieco riesia

sky59
Registrace: 1/2023
Příspěvků: 389
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sky59

Pořád mi posílají na kartu super zápisy,ale nepomáhají,tak čekám že řeknou chyba u vás.Modul jsem měl také vložen v přístrojích Octagon 4008 a CryptoBox 252 a nepomohlo! Rv

kolík
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 486
Odpověď v diskusním vlákně
 

Programy po přeladění (# 119)

Stal se zázrak,už to běží,jenom pro zasmání mi píše u programu Spark /nemáte přístup ke zvuku/ :))) obraz běží,ale zvuk ne! Kde udělali IT specialisti chybu! :)))

kolík
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 486
Odpověď v diskusním vlákně
 

Panove

To jsem na to taky zvědav, kámoš má tento modul v tv Philips s fastcan seznamem, tak doufám že se nebude jednat o stejný problém. Pokud to nebude chyba na straně Skylinku v kódování VC Orca. Podle toho co tu čtu, tak to nejspíš bude na straně operátora. Protože to musí normálně makat i po přeladění, když se jedná o stejný programy se stejnými pidy na současných TP, kdy dojde k vypnutí až 4.6. a ke spuštění programu slovenské veřejnoprávní tv RTVS na TP 12012/V. Myslím, že už se tu řešil takový nějaký problém s kódováním tohoto CAM modulu po preladeni před nějakou delsi dobou. Možná že to půjde až vypnou původní programy na starých parametrech. Třeba se jedná o nějakou chybu v sw. Zatím vše šlo na té tv Philips normálně, tak uvidím.

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Programy po přeladění

A že by problém v pidech na nových parametrech? :)))

HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 9 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

taky jsem měl

Taky jsem měl Panasonik model 2010 .Super obraz , super ladění satelitu i seřazení bylo OK podle setoboxů , ale při nějakým přeladováním v roce 2010-2011 myslím když šli symbol rate z 27500 na vyšší asi 29900 atd tak Panasonik to uměl , ale byl kodován a nešlo to změnit- naladit , přitom byl v záruce . PO 2 měsících vymysleli opravu , museli u Panasoniku udělat opravu SOTVÉRU a já přes USB, pak nainstaloval a pak to šlo. Proto já už Panasoniku nevěřím i když v té době ukazoval supr.

amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 448
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Programy po přeladění

Tak je vše v pořádku i zvuk,asi jsem byl pokusný králík! :laughing:

kolík
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 486
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra