Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TCL 745 series - HDMI

Ahojte, je zde někdo, kdo vlastní TCL c745 řadu a používá sat reciever přes HDMI? Díky.

bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 5 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TCL 745 series - HDMI

to je super otázka za sto bodov . mám tcl , ale to číslo nemám , ale nejde ti vstup 2.1 a potrebuješ to spojazdniť .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 523
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Brumo

Už máš aj vešteckú guľu? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 6 144
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TCL 745 series - HDMI

Problémem u této řady je, že příjem přes HDMI vykazuje místy drobné zpomalení, či záseky v obrazu. Viditelné zejména u sportů - tenis, hokej, fotbal. Poslední FW, pičovinky na vylepšení obrazu vypnuté. Řada 635 je v pořádku. Težko se shání uživatelé, kteří mají přijem přes externí DVBS reciver. Rady podpory typu: používejte interní tuner, nebo aplikace jsou úsměvné. Díky.

bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 5 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ahoj.

Nezkoušel jsi vstup do tajného menu ? Na youtube je postup ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 962
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TCL 745 series - HDMI

Co by mělo být v secret menu nastaveno?

bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 5 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TCL 745 series - HDMI

TAkže se zdá, že jsem objevil zádrhel. Tato serie má problém přehrát bez jemných záseků v obraze materiál, který je vysílán ve 25 framerate u zařízení, které je připojeno přes HDMI. Bez ohledu na to, jaký videovýstup je v dvbs recieveru nastaven. Programy, které jsou na satelitu k dispozici s framerate 50 jsou cajk, stejně tak, když se pustí streamy O2TV přes archiv cz/sk. Cokoliv, co je 1080i a 25 snímků, tak s tím má bedna problém. Zajímavé je, že na to neupozorňuje žádná recenze ani tester.

bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 5 150
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra