, sekce: Zkušenosti | |
skylink live archivjak vám funguje archiv?,u mě na dvou tv i na mobilu celkem všechny programy skoro stejný film,např bony a klid filmbox něco jiného,čt 24 z minulého dne,vše začíná v 7 00 podle lišty,live jede vše ok |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 116 |
@pierrepetrRovnaký problém. Na PC, NTB a mobiloch... Raz naskočí požadovaný program, potom na všetkých kanáloch niečo úplne iné... |
marthy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
RE: skylink live archivNejhorsi IPTV ze vsech operatoru. Ani zakladni programy tam nejsou vsechny. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 265 |
RE: skylink live archivSkylink karty sice mám, ale Live nepoužívám. Raději jsem přikoupil plněhodnotnou IPTV Magenta tv a Sweet tv. Tam jdou alespoň seřadit programy.Vu+Uno4KSe, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Antik sk
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 449 |
Naprosto stejný problém.Na 3 zařízeních to nejde korektně spustit. Mají v tom nějaký chaos.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 667 |
@pierrepetrMajú poruchu, podľa operátora sa pracuje na odstránení problému. Treba len počkať |
dodoS
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 4 |
@Enikuž je to OK,asi to souviselo s přidáváním nových programů,3 najednou nejde,pouze 2 najednou a na pěti to může být nastaveno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 116 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |