, sekce: Kabelová televize | |
Koniec Magio iptvVčera písali email z ST, že po konci viazanosti Magio iptv sa prechádza na magio go, neviete niekto o tom niečo viac? Ďakujem |
Fanatik1
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 7 |
Cakal som toViac neviem, len tiez som to pocul od kolegu co mu konci na jesen viazanost. Tiez, mi povedal, ze uz len Magio Go cez ten ich box na to..Uz ked pisali minule ze neumoznia nove aktivacie na IPTV som tusil tento krok, len som nevedel, ze tak rychlo.. Aj UPC ma na nete hlavne UPC TV teda obdobu Magio Go, ked som sa pytal ci koncia na DVB-C, tak odpoved bola, nariadenie zhora pretlacat tuto verziu. Ak by zrusili DVB-C, tak by mali kilometrove zastupy postarsich ludi.. Skoda, magio IPTV bola fajn, ked nezblbol box.. mozny je aj suvis implementacie zakazania pretacania reklamm.. bol by som zvedavy na ofiko stanovisko tiez |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 153 |
RE: Koniec Magio iptvhttps://www.techbyte.sk/2023/01/aktualne-telekom-prestal-predavat-sluzbu-magio-tv/ |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 676 |
@ Janci119Vdaka za link. Tak ja som to vtedy pochopil,ze ti co to maju budu nadalej to mat aj po skonceni viazanosti.. vlastne jasne nspisali zivotny cyklus uz je "Ende" teda..Vratil som sa k Telekomu na mobil a dostal k pausalu Magio TV Start plus, vyskusam co sa zmenilo.. Ale som skepticky mat ako hlavnu vrstvu sluzby Magio Go, ktore moze kedykolvek klaknut (co moze vlastne akekolvek trasa aj SAT ako aj DVB-x odnoze) A oneskorenie, asi bude pravidlo pri MS v hokeji zaradenie speci pozicie kanalu bez archivu aby to eliminovali, tak ako to spravili tento rok.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 153 |
RE: Koniec Magio iptvMám momentálne aj IPTV aj Magio Go cez net a tiež mi dosť vadil ten časový posun aj 40-50s. Ale teraz som zistil jednu zaujímavú vec, že ked si dám Magio Go cez apple TV 4k, tak ten posun je minimálny oproti IPTV a aj satu (aj ked tam je asi 3-5s). Takže, ak budem musieť prejsť nutene už len na Magio GO, prikúpim ešte 1 ks apple tv na druhú telku a bude sa to dať aj pozerať relatívne bez velkého čas. posunu. Neviem, prečo pri tom androide je taký posun, aj ked sa to dá určite zmeniť (ako pri tom RTVS Sport Live, ktorý ide rovnako v čase ako na IPTV)uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
@limcekprečo ti vadí časový posun pár sekúnd?počas olypiády bol vždy medzi STVR a ČT raz tam alebo tam neskôr, dnes už nikde nedávajú ani presný čas napr. v FM rádiá kde je signál najskôr, počuješ už gol na nete vždy neskôr |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 182 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |