Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak Skylink =odměňuje= věrné zákazníky

Jedna malá zkušenost. Měl jsem zaplacený balíček Kombi+, ten mi ovšem končí. Zvolil jsem si nový, méně drahý, Smart a zaplatil na rok 3.588,-Kč. Tedy přešel jsem na nižší balíček. Předpokládal jsem, že jako stálému a věrnému zákazníku bude balíček platný o měsíc déle než kalendářní rok. Ouha - nikoliv. Známý si prodloužil předplatné a platí Smart na rok 2.988,-Kč, tedy o měsíc méně.
Tomu se říká "Odměna za věrnost"!!!!!

kynolog07
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak Skylink =odměňuje= věrné zákazníky

Já mám freeSAT (UPC Direct) 20 let. Pro obnovení dvouletého závazku mi dali Kombi+ za 349,-Kč měsíčně.

dasenka
Registrace: 11/2011

@kynolog07

Ale tak s cenou jste jejím zaplacením evidentně souhlasil, tak kde je problém?
Proboha lidi, nikdo vám zadarmo nic nedá. U všech poskytovatelů platí - platíš, tak jsi spokojen. Já měl taky internet Nordic Telecom, platil jsem měsíčně 590, ačkoliv nový zákazník měl to samé trvale za 345. Tak jsem to místo nic neřešícího plkání na netu zrušil. Do dvou dnů mi volali s nabídkou (no, stejně jsem to zrušil).

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

@kynolog07

Prešiel si z balíka vyššieho na nižší... niet sa čo čudovať

Montevideo
Registrace: 5/2023

Skylink bych si nezaplatil, ani kdybyto byl jediný operátor. IPTV do toho.

Lovek
Registrace: 5/2021

@kynolog07

nejak tu tvoji informaci nechapu. za co nebo proc by jsi mel dostat jeden mesic balicku navic zadarmo ? ma to nejaky duvod ? ja tedy zadny takovy nevidim. a navic-snizil jsi balicek a jeste chces odmenu ? to ma byt vtip. kdyby tomu bylo naopak ze z mensiho jdes na vetsi. ale stale nechapu proc by jsi mel dostavat navic neco zadarmo jenom proto ze jsi u toho zoufalstvi uz nekolik let. 😂

oumuamua
Registrace: 3/2024

@oumuamua

Skylink mám od roku 2008, teda som dlhoročný zákazník, mám na svoje meno zaregistrované 2 karty. Minulý rok v septembri Skylink pridal Nova Sport 3,4 a prešiel som na balík kombi+, mám to poriešené mesačnými platbami a prvú platbu za kombi+ som platil až v decembri, takže 3 mesiace som mal gratis...
Takisto som mal akcie, že po určitom časovom období som platil menej za smart balík a potom aj za multi... táto akcia je myslím ponúknutá každému...

Montevideo
Registrace: 5/2023

Ja mám SkyLink cz vyše 7 rokov, vždy si predplatim na rok dopredu, nikdy mi nevadilo a ani som s tým nepočítal že mi dajú alebo nedajú mesiac zdarma... a nič mi tam nechýba. To večné nariekanie nad ponukou a cenami sa dá ľahko vyriešiť, zrušte to a máte pokoj, v dnešnej dobe je veľa ponúk.... :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017

V polovině května mi končilo předplatné u skylinku,kde jsem minimálně 14 roků, dostal jsem od dubna 4 maily od Skylinku + několik telefonátů s kalcentrem asi 3 hovory,operátoři u kterých jsem sondoval nějakou rozumnou nabítku na F1,ale byl mi nestále nabízen balíček se sporty Kombi+ za 499 Kč,což jsem neakceptoval a u Skylinku jsem skončil.
Pro mě platí,není F1 není Skylink.

son
Registrace: 4/2007

@son

Vidíš, ja len kvôli F1 som si dal Kombi+, hoci by mi stačil Flexi 10 (ešte by som ho bol stihol predplatiť na rok). A oplatilo sa, lebo Skylink ma milo prekvapil ročným balíkom Kombi+ len za 190 €.

CABAL
Registrace: 2/2018

ja som skylinku ako súkromný montér prihodil cca 300 zákazníkov a žiadal som také menšie privilégium,a to že,nech mi na moju kartu spustia aj české programy...ani po mne neštekli...pomali ich prehadzujem do Antiku...

nick211
Registrace: 5/2018

@CABAL

Takže někdy to jde a někdy nejde

son
Registrace: 4/2007

To záleží kdo tam zrovna sedí v call centru. Někdo je prostě za ne a někdo to prostě dá.

HYPER
Registrace: 11/2010

@son

Ano, presne tak.
Ked zrusili moznost predplatit si balik Kombi v cene 15,90 Eur na mesiac, telefonoval som do Skylink, ze ja NECHCEM ziadne sporty navyse (nejaka Premier League alebo co to bolo za zbytocnost) a NECHCEM platit 19,90 Eur za balik Kombi+.
Rychlo sme dospeli ku kompromisnej dohode: Mam balik Kombi+, ale za cenu 17,90 Eur mesacne. Sice mala uspora za rok (24 Eur), ale ide o konstatovanie, ze so Skylink sa da. Ide to.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

pre všetkých dá sa ušetriť aj pri Skylink , stačí prejsť vo vhodnú dobu na platenie z mesačného na ročné ak má všetko zdražieť máš všetko na daľší rok v pôvodnej cene

Duzu
Registrace: 7/2005

U skylinku jsem 14 let měl jsem balíček multi, každý rok nějaká sleva letos nabídka přechodu z multi na kombi+ cena 349,- měsíčně.

attila
Registrace: 2/2006

@attila

ja 26 začal pod názvom Czechlink ešte r. 1998,bola tam i Markíza od r. 2000 pridali slovenské 1,2 a vraj navždy zdarma, následne zlúčili všetko do jednej karty ak si priplatil aby to nakoniec rozdelili a vraj sloboda v EU voľný pohyb tovaru a ľudí a nemôžeš si to dnes ani kúpiť ako origo pre iný region

Duzu
Registrace: 7/2005

skylink a jeho nabídky

Léta jsem spravoval karty pro celou rodinu a nikdy jsem nedostal z coolcentra žádnou spešl nabídku.Vždy to bylo soukromě nějakým zaměstnancem a telefonem,3-5x dopisem se složenkou se spešl nabídkou.
Následně jsem v coolcentru ověřil,že o tom nemají ani páru.3 karty jsem rysknul a platil základ dopředu na 6-8 let teď je mám až do roku 2026 předplacené a potom amen,jestli se dožiju. :sly: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Tak to by si uz od Skylinku mal dostat ocenenie cestny zakaznik a najvernejsi klient :-)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra