Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV Smarters Pro

Založil jsem si účet ale nedaří se mi přihlásit. nemáte s tím někdo zkušenost? Chtěl bych si do této apky nahrát vlastní m3u.

tonda1t
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@tonda1t

proste ten tvuj vlastnorucne vytvoreny playlist musi byt prece ve stejnem tvaru jako nejaky zakoupeny od nekoho ciziho.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

bohemia cz

pošle ti username
password
url
a nebo ještě první je name
a zvlášť m3u ,takže máš dvě různý volby přihlášení
ale v samsungu to nejede osobně vyzkoušeno podle mě to nepodporuje v androidu to pojede ať si stáhne do mobilu jetli jede na androidu nějaký iptv stream player a tam ať to zkusí a pojede mu to

kanon
Registrace: 2/2007

RE: IPTV Smarters Pro

mto je jasné m3u má daný formát. Na té straně, jak jsem posílal odkaz je registrace a to je asi něco jiného, než na té str s těma 4 mi poli.

tonda1t
Registrace: 5/2006

@tonda1t

ano ta registrace je uplne neco jineho

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

tonda1t

máš mobil s androidem?jestli ano stáhni si tam iptv smart player zadej údaje a pojede to uvidíš na samsung se vyprdni,kup si android box a máš po starostech

kanon

tonda1t

pošli mi údaje do soukromé zprávy neboj já to nezneužiju zkusím to u sebe a dám ti vědět jestli chceš

kanon

@tonda1t

S těmi filmy to opravdu myslíš vážně?😂

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: IPTV Smarters Pro

Pokud to chceš na vlastní obsah, co máš na disku, je lepší použít DLNA službu, ta je celkem primitivní a jednoduchá na instalaci

Pokud ti jde o grafický výstup, tak trochu složitější je třeba Plex. Zadarmo funguje na LANce, pokud chceš i po internetu, pak se to musí platit. Z domácího počítače si díky této apce vytvoříš multimediální NAS. Ale PC musí být zapnuté. Jde to instalovat i na skutečné NASy, třeba Synology. Jde to vytvořit třeba i na Dreamboxu. Pak dostaneš grafickou apku, kde máš seznam filmů i s náhledem (plakátem), českým popisem, pamatuje si to.

Plex podporují i některé dražší routery. Možností je celá řada...

IPTV asi není uživatelsky nejlepší způsob, jak si pouštět v TV tvůj vlastní obsah. Asi to jde, ale nebude to jednoduché. Musíš ručně vytvářet odkazy atd...

OrHoro
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra