, sekce: Skylink | |
Skylink Live TV akciaSkylink ponúka akciu na najnižší balík TV+ v internetovej televízii za 1.99€/mesiac a v ČR za 49 Kč/mesiac na celý rok. K tomu komplet videotéka Canal+. Akciu je možné využiť do 2.12.2024. Za mňa palec hore |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 892 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
@MontevideoĎakujem za info. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 209 |
RE: Skylink Live TV akciaTrvání Akce: Uživatel je oprávněn využít Akce v období od 28. 11. 2024 do 2. 12. 2024 - "A není to málo, Antone Pavloviči?" |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 229 |
RE: Skylink Live TV akciaAsi promo na černý pátek. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 918 |
RE: Skylink Live TV akciaJe potrebne sa registrovat ako novy zakaznik ? Nevidim tam prihlasenie uz registrovaneho zakaznika.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 573 |
Dal som to na CZ verziuAno, musle som sa registrovat ako novy zakaznik..Ten kto vyuziva klasik balik via SAT, tak ma v cene predsa Skylink LiveTV.. Toto ja beriem ako doplnkovy zaklad.. Ja to vyuzijem u svokrovcov.. By ma zaujimalo obmedzenie na pocet uzivatelov ci max 2ja sucasne? |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 148 |
@MopkyS balíčkom TV+ sa môžete na televíziu pozerať až na 5 zariadeniach, napríklad na chytrej televízii, telefóne, tablete a počítači. Súbežné sledovanie na viacerých zariadeniach nie je možné.Cize naraz na jednom. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
@LucaBrazzaA to je jediné mínus... |
Montevideo
RE: Skylink Live TV akciaA jde v ČR si objednat balík SK televizí ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 949 |
RE: Skylink Live TV akciaHlavně Skylink už vůbec v tv reklamách nepropaguje satelitní tv, ale jen internetovou. Jsem si nedávno všiml. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 918 |
RE: Skylink Live TV akciaJá se chci zaregistrovat intern.TV, ale chce to pořád číslo karty.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
RE: Skylink Live TV akciauž to je pořešené, přes balíčekVždy může být hůř....
|
Jimmy
@Jimmyna pouze internetovou televizi je jen virtualni karta, tak asi jeste nemas registraci, a tim padem ani pridelenou tu virtualku. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 250 |
RE: Skylink Live TV akciaJeště by mě zajímalo, když si objednám balíček na skylink.sk zda mě opravdu půjdou slovenské programy. Došel jsem až k platbě, ale obávám se, že mi to v ČR bude nějak blokovaný. Má někdo s tím zkušenosti ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
@Jimmyasi nebude,i v bulharsku mě šel český,nebo slovenský balík |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 207 |
Skylink Live v USANema niekto odskusane, ci to pojde aj v USA ? Napriklad po Europe a v Egypte mi to fungovalo...Dikes.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
@LucaBrazzaAno bude fungovat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 807 |
@LucaBrazzaTřeba Magenta tv a Sledování tv tam nefungují.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 807 |
@mildeVdaka, napriklad v zahranici mi nejde tiez Orange TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
RE: Skylink Live TV akciaTo sa oplatí iba slovákom ak si dajú CZ službu s archívom kôli ČT Sport, Joj Family, Nova Cinema, Prima Max, Prima Zoom, Paramount, Prima Cool CZ a Rebel je aj tak vo vyššom balíku.Tieto stanice v SK ponuke nie sú aj keď kedysi boli ale kšeft je kšeft. V ČR stačí dvbt, ponuka je veľmi bohatá. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 394 |
@tophunterSkylink má vo svojej internetovej tv pre SK Prima Max, Prima Zoom, Prima Krimi, len to v ponuke neuvádzajú a ani nikdy neuvádzali lebo tieto stanice šíria neoficiálne. |
Montevideo
@MontevideoTo už tu bolo Nova, Markíza atď až sa z toho vykľuli národné verzie.Otázka času dokedy a hlavne či to ostatným IPTV poskytvateľom nevadí. Napríklad sledovanie.tv sa schováva za TEST PM a Test PZ. Dvojaký meter pre Skylink a zbytok trhu. Alebo vlastne pre CZ stanice platí že stačí VPN a kľud. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 394 |
@tophunterna slovenskej karte išli v Skylinku všetke primy okrem hlavnej , teraz po zmene idú niektoré len s príponou SK myslím že len 3 a ostatné idú stále aj ked vraj len dočasne, k čomu mi bude i ten najnižší internetový balíček ked mám celý skylink v sat zakúpený na celý rok ešte v starej cene, zrejme to bude možné i v budúcom roku, aj ked sú malé zmeny len v internetovej nejdú všetke v najnižšom balíčku ako idú v sat verzii, mám obe verzie od začiatku vysielania v CZ 1998 musela byť reg. na čecha a SK 2000 a odvtedy už kopa zmien, doplať a pôjde ti i Nova a pod a kopa zmien kariet, i tak idú všetke filmové alebo dokumentárne na všetkých akurát v inom čase, blokované sú len športové nemajú vysielacie práva, no niekedy ide i tak rovnaký program na ČT sport a JOJ alebo rtvs sport to isté, napr. lyžovanie |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 239 |
@LucaBrazzaDakujem sa objasnenie. Takze tusil som to tak nejak..s miernym dufanim aspon na 2 sucasne.. neva, svokre to bude stacit. Aspon nerozhasi moje LiveTV co mam k SAT... |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 164 |
RE: Skylink Live TV akciajo jo koupit si pulku MINI za pulku ceny to se vyplati. absolutne nechapu jaky tohle ma smysl a kdo a proc si tohle koupi ? 😂 a jeste k tomu na rok.! |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 250 |
A co o2tv Black Friday ?Četl jsem nabídku "sleva" z 1099 kč na 599 Kč na balíček Sport Prémium na cca 12 kanálů ... ale pouze na 3 měsíce ... panečku ... to je sleva :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 071 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |