Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita signálu

Zdravím, nepozorujete někdo od vcerejška menší výpadky, nebo zhoršení dvbs signálu na skylinku? Mám vše na 100%, ale někdy to houpne skoro na nulu. Kabel atd ok. Vitr, bouřkovy mrak taky nic.

labi
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita signálu

Zaujímavé je že aj ale pri rôznych prijímačoch sa to prejavuje rôzne. Nie každý vypadáva.

wiking18
Registrace: 6/2008

včera to bol extrem všetko strácalo kvalitu najviac práve spravodajská prima a to mám 2 nezávislé zostavy,pozerateľné bolo ozaj len pár programov, niekto písal pre búrky v mieste vysielania na družicu?to aj v zime?

Duzu
Registrace: 7/2005

Tak už mi je to jasný.
https://www.privatnitechnik.cz/inpage/kdyz-je-v-usingenu-bourka/

yan
Registrace: 1/2006

Duzu

Dnes to vypadá, že je to zatím ok na všech TP Skylinku. Signál i kvalita. Kde mám momentálně nižší kvalitu jsou TP od Canal Digitaal 11739,11856,12187 94% a nejnizsi 12129 85%, který má nižší kvalitu už delší dobu. Ty se zkouší občas a jsou ze západního svazku. Uvidíme během dne jestli se něco změni.

HYPER
Registrace: 11/2010

Žádné bouřky,blbne to už několikátý den v odpoledních až večerních hodinách.Nejlepší je ale to,že že není žádné oficiální info, natož omluva platícím uživatelům služby. :((

hrotik
Registrace: 1/2024

@yan

Silná bouřka (odrazivost až 50 dBZ) byla nad Usingenem včera těsně po 14:00 (výpadek příjmu cca na 1 minutu). Večerní ztráta kvality signálu SNR jisto jistě nebyla způsobena bouřkou nad uplinkem.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@HYPER

U mne také zatím vše v pořádku. Uvidíme (neuvidíme) večer.

SirMax

@SirMax

Ráno,kolem 4.00 to vypadlo cele,bez signálu,Holanďané byly ok

Prosat
Registrace: 8/2005

@HYPER

mne dnes po 16-tej len krátky výpadok na novej 12265, ostatné OK

Duzu

@HYPER

Dneska 20.12. cajk, ale 19.12. se to ztrácelo,asi fakt záleží jaký kdo má receiver, tak sem to přepnul na kyslík.

AB ipbox 55HD

lfc0611
Registrace: 9/2009

Ifc0611

Buhvi co s tím dělali, že by ten nějaký technik na uplinku něco špatně provedl při testech? :))) Uvidíme, čas ještě ukáže, zda to bude už ok nebo se ještě něco objeví. Samozřejmě počítám se změnou počasí, těch bude teď v zimě o asi trochu více. Viz sněhová bouře atd.

HYPER

@HYPER

snehová búrka? u nás ešte nikdy nebola aby napadlo naraz viac ako 1 M, v Kanade alebo USA je to bežné a sú doma i 3 dni bez elektriny,sú ale na to pripravený, mám tam známych

Duzu

Duzu

Jasny. V našich končinách je to většinou ok přes zimu, max občas nějaká vichřice na horách se sněhem. Přinejhorším se vezme kostatko pokud je přístup k parabole, omete se sníh z paraboly,LNB konvertoru a jede se dal. Šlo mi hlavně o uplink v Německu, kde se občas něco taky přežene v zimě a hlavně v létě při bouřkové oblačnosti. Uvidíme jaká bude ještě letošní zima během ledna,února, ale i v březnu to ještě zima nevzdává a pokud bude polární vir slábnout, muže se zima ještě protáhnout.

HYPER

@Duzu

Sněhovou bouřku jsem zažil jednou, myslím v roce 1999. Docela zajímavé a děsivé - bílá tma, hromy a blesky. Ale za následujících 25 let už žádnou další. U nás je to asi opravdu raritní úkaz.

SirMax

@SirMax

kde to bolo u nás?, ja som pri tom blesky nevidel , akurát napadlo za 24 hod asi 90 cm a kľaklo pár striech v roku 1981 december v BB

Duzu
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra