![]() |
|
TV Panasonic-Android TVZdravím. TV Panasonic TX-50LX800E- koupil jsem v domnění, že pracuje s Android TV. Bohužel Android v této tv je silně osekán a dle vyjádření na dotaz, není to "čistý" Android.. Nenabízí GOOGLE PLAY. Místo toho AppStore. Nemožno nainstalovat např: KODY, FILE MANAGER apod. Poradíte jak např. KODY do této osekané tv nainstalovat?. Díky.![]() ![]() |
Evžen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@peterskale je tam androidtv, a v ruce ho mel prosat, pletes si pojmy.![]() |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Bohemia czAle nie každý typ má Android TVT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskproboha ses ty normalni ? umis vubec cist ?![]() ![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
@Prosat,@petersk,Operační systém-Operační systém Android TV.Webové aplikace-HBO Max, Netflix, Prime Video, YouTube, Voyo, Lepší.TV, Kodi, O2 TV, Magenta TV, Telly, Spotify. Android TV Srdcem přístroje je operační systém Android TV. Ten zde vytváří přehledné uživatelské prostředí pro jednoduché a intuitivní ovládání. K dispozici získáte více než 400 tisíc filmů a seriálů, které si můžete pustit z početné nabídky aplikací. jeste neco ? ![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
@Prosatnepotrebuji podporu panasonic tam si zavolej ty sam.a jaky zkopirovany navod od prodejce androidu mas na mysli ? zadny takovy jsem sem totiz nedaval ![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
Nebyla to náhodou vrácenka?Jsou centra, kde holky přebalují vrácenky a reklamace a znovu posílají zboží, o kterým nemají páru - do expedice. Takže chybička se snadno vloudí.Napsal bych, že prodejcem zkopírovaný návod nemusí být vždy pravdivý, a za sebe a svojí vlastní zkušenost bych prezentoval Alzu, kde prodejce zaměnil objednaný model SONY TV s XR procesorem za obyčejný výběhový model KDL a nechtěl to vzít ani do reklamace a tvrdil, že je to stejný. A nebyla to vrácenka/myšleno rozbaleno-přebaleno/ Takže někdy ani v tý krabici nemusí být to, co je na ní napsáno. Nebyl ten paňák náhodou přebalená vrácenka ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
@MMoroustak to mate naprostou pravdu. dnes uz je takova spatna obchodni doba ze prodejci a to i ty velky proste prodavaj pouzite a vracene zbozi za plnou cenu a bez overeni otestovani realne funkcnosti tak jako by to bylo uplne novy. nebudu tady ty eshopy jmenovat. ale tyka se to i tech nejvetsich a nejznamejsich. a nikdo z nich nevi co tam ten predchozi uzivatel dokxurvil nikdo to netestuje. bohuzel. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czPřesně tak. Strčí to do zásuvky, svítí ... přelepí štítky, zalepí krabici, hodí 10-15 procent slevu a šup do expedice. On to nějakej šetřílek koupí .... |
MMorous
![]() |
|
@MMorousja ja ja jsem takhle koupil šajze panasonic a pritom jsem zadnou slevu nechtel. a nedavno jsem vracel nefunkcni androidbox Nokia 8010 a ten (nevhodné slovo) pri prijimani tam napsal-odzkouseno a plne funkcni, a pritom to vubec nezkousel, ani nezapojil, proste vubec nic, a tak to proste dnes je. a pak tady nejaky prekupnik prosat pise ze jsme nevdecny zakaznici. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czseděl jsem v hospodě s holkou co mi vyprávěla že na tom dělá .. někde u Plzně je hala a tam to přebalují. Většinou laici a u..kroši. Pak to kup a ještě od překupníka. Kdyby to bylo za 2 stovky .. |
MMorous
![]() |
|
@ampertak tohleto si musim precist jeste jednou. a jedina varianta-![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
Pro EvženUdělal bych tovární nastavení,pokud je tam opravdu android tak stáhnout instalační soubor Kodi na Flash disk a nainstalovat. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@charlieTo chceš říct,že továrkem tam uděláš originál android???![]() ![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 315 |
![]() |
|
Pro ProsatNe,nechci jen je mi divné že do androidu nedostane Kodi.Jak jsem již psal dříve,do nižšího modelu jsem nainstaloval úplně v pohodě.Nemyslím si že by v tom vyšším modelu byl jiný android.To je jen moje úvaha. |
charlie
![]() |
|
Pro Evženhttps://infoek.cz/instalace-kodi-a-doplnku-do-android-tv-a-google-tv-z-mobilu-2024/ |
charlie
![]() |
|
RE: TV Panasonic-Android TVNa stránkách Panassonic je na fotce obrazovky na 3 místě zleva Google Play. V poznámkách je k " Chytré funkce*¹ Inteligentní TV Android "uvedeno : *1 funkce a specifikace se mohou bez upozornění změnit. Pak se tu hádejte. Evženovi stačí reklamovat na základě zákona č. 89/2012 Sb. Ten definuje klamavou reklamu, a to jako uvedení nepravdivých nebo nepřesných informací, které mají vliv na koupi zboží zákazníkem. Pokuta 4% obratu firmy. ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 024 |
![]() |
|
@EvženJeště bych doplnil - moje zkušenost. Do 8mi dnů vrátit na čistou výměnu, jinak je to reklamace s technickým přezkoušením a ověřením stížnosti zákazníka, to znamená poslat a čekat bez televíze třeba přes měsíc na vyjádření servisu. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousTo by jsi musel reklamovat výrobci, že tam není originál android,servis Ti odpoví,že televize je funkční, bez závad,to samý prodejce. |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
@amperjj ale do osmi dnů to můžeš vrátit a požadovat výměnu na pultu nebo dle dohody. Až potom nastane ta procedura se servisem atd. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNemáš pravdu,prodejna není půjčovna, to platí jen,pokud je výrobek vadný,nebo internetový prodej,což není! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic-Android TVTelevizi a pod. zboží kupuj zásadně z netu anebo z pultu kde ti dají stejných 14 dní na vrácení... a máš klid. A může ti být fuk, co kde kdo přebalil nebo nepřebalil, v klidu doma pořádně otestuješ a rozhodneš se. Nemusíš pak řešit následné problémy. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 382 |
![]() |
|
@amperJasně že máš pravdu. Přece nebudu vracet zboží, který jsem si koupil a funguje k mojí spokojenosti. |
MMorous
![]() |
|
RE: TV Panasonic-Android TVLépe je mlčet a vypadat jako blbec,nežli promluvit a tato slova potvrdit DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 707 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |