Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Hokej: 4 Nations Face-Off - tv v ČR/SK ?

Kdo bude v ČR/SK vysílat 4 Nations Face-Off ? Díky

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hokej: 4 Nations Face-Off - tv v ČR/SK ?

Kdybychom měli za posledních deset let v NHL více hokejistů a lepších hokejistů než Švédsko či Finsko, byli bychom tam místo nich my, tedy my Češi. Pro slováky, maďary, rumuny, němce, turky či švýcary to platí také.
Je to naprosto logické, dokonce i Pasta to nakonec přijal. A že to Janci19, nebo nějaký jiný pastýř považuje za nefér asi Garyho moc rajcovat nebude....

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@black13a

Já neřeším, jestli hrají naši nebo ne ... prostě NHL rozhodla ... jinak když jsem viděl prvních 15 min zápasu Kanady, tak bylo vidět, že ti jsou jinde ... pak už takové nasazení nebylo.

Jinak jako test souhlasím ... únor 2028 ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

RE: Hokej: 4 Nations Face-Off - tv v ČR/SK ?

Kanada mě sklamala

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

black13a

Svetový pohár bol naposledy v roku 2016 , komisárom NHL je a aj vtedy bol Gary Bettman tak čo tam chcú organizovať , keď vedia čo a ako a tí istí ludia to budú chystať aj v roku 2028 to bola tak výhovorka keď nezavolali aj iné tímy ktoré som spomínal .Vedia že tým nezavolaním spomínané tímy ich organizácie pekne naštvali a tým ich zaradili k druhoradým . Čo píšem a Ti vadí tak nečítaj - jednoduché . Ja sa nenechám opiť rožkom od nejakého mainstreamu, že keď oni povedia tak bude 🤡.

Janci19
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra