Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DAB

DAB CDG group

Zdar,
sú už prosím v prevádzke niektoré vysielače "Czech Digital Group - Vysílací síť B"?
Hlavné mestá mali byť spustené myslím do konca januára?
Dik.

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DAB CDG group

Přečti si o čem je vlákno a na co reaguji..."ve dnes spuštěné sítí"...

F4turbo
Registrace: 4/2019

Těch 6 rádií co dnes pustili z Kojálu je vše nebo budou následovat další ?

fanda
Registrace: 7/2005

F4turbo

To je uplně to samé, stejný případ.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Uznání chyby od někoho se správnými názory jsem nečekal.

F4turbo

F4turbo

S tebou je opravdu těžké komunikovat. Prostě jsem tě upozornil, že tvé výkřiky do tmy nic neřeší, ani tady, ani jinde. Zvuk je stejně hrozný v dnes spuštěném muxu, stejně jako v CRo muxu. Ale dost k tomu, takový vůl nejsi, že bys to nepochopil už z toho mého prvního příspěvku, jak to bylo myšleno. Hulákej si dál...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

Varos nerozčiluj se,asi to myslel dobře,akorát je fakt smutný že v době dnešní techniky a všelijakých vymožeností vypustit takový paskvil do eteru zarážející až ponižující.Proč to jde jinde a tady u nás ne...
Hodně smutný!

AVENGER
Registrace: 4/2010

Avenger

Já se nerozčilují neboj:)) Jen mi vadí, nebo spíš mrzí, že tady roky čtu výkřiky do tmy jak je to naše DAB hrozný a také s tím souhlasím, ale ve finále nikdo na Radu CRo žádný podnět nepošle. A oni jsou povinni se každým podnětem, či stížností se zabývat. Já už jsem v tomto ohledu pár kroků udělal a dopadl jsem jako sedlák u Chlumce:) Protože jsem byl skoro sám...Dnes spuštěný multiplex je jen další ukázkou té zvukové bídy, kterou započal kdysi mux ČRo. To je vše. Měj se.

Varos107

A jéje...komunikační šum. Mux ČRo není žádná hitparáda, ale zvuková kvalita nově spuštěného muxu od CDG mi zní o stupeň ještě horší.

F4turbo

Pokud jde o Radu, jaké má pravomoce? Max. může posunout kritiku dál. Jak říkal Mahdal, naši práci by zastal jeden tuším, administrativní pracovník.

F4turbo

Zvuk je otřesný, DAB+ skupina je plná rozčarování právě ze zvuku a jeho nekvality. Slušný humus. Tohle DAB+ v ČR neposune, ba naopak.

Beatj
Registrace: 9/2020

@P 222

Tož jak, chytáš se? 7C nebo 11D? V březnu přibude ještě Radhošť, ten pod Fatru určitě dosvítí.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Jak to tak čtu, tak se na celý DAB vy..ru. Měl jsem v plánu pořídit si tuner, ale nějak mě to přešlo a začínám pochybovat o tom, že je to přes internet u našich rozhlasových stanic o něco lepší, když leze paskvil přes anténu. Prostě opět ukázka českého kocourkova.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Aleš

Tož blbě.
Nechápem,.T2 z Kojálu ide a 7C ani ťuk. :O
Hošťálky samozrejme bez šance.
RTI do pol roka zruší Signal radio a budem ho musieť sosať z internetradia a je po radosti.
Nádej zomiera posledná - Radegast 2,5 kW.

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

Snad sem mohu vložit odkaz (pokud to není proti pravidlům?) na velký rozhovor o DAB+, ikdyž je si potřeba udělat čas, protože je to trochu dlouhé. Nenechal bych se tím odradit, tou délkou samozřejmě..

https://www.youtube.com/watch?v=6_8lDupRG1A

Beatj
Registrace: 9/2020
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra