![]() |
|
DAB CDG groupZdar,sú už prosím v prevádzke niektoré vysielače "Czech Digital Group - Vysílací síť B"? Hlavné mestá mali byť spustené myslím do konca januára? Dik. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 742 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: DAB CDG groupPřečti si o čem je vlákno a na co reaguji..."ve dnes spuštěné sítí"... |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 375 |
![]() |
|
RE: DAB CDG groupTěch 6 rádií co dnes pustili z Kojálu je vše nebo budou následovat další ? |
fanda
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
F4turboTo je uplně to samé, stejný případ.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 984 |
![]() |
|
RE: DAB CDG groupUznání chyby od někoho se správnými názory jsem nečekal. |
F4turbo
![]() |
|
F4turboS tebou je opravdu těžké komunikovat. Prostě jsem tě upozornil, že tvé výkřiky do tmy nic neřeší, ani tady, ani jinde. Zvuk je stejně hrozný v dnes spuštěném muxu, stejně jako v CRo muxu. Ale dost k tomu, takový vůl nejsi, že bys to nepochopil už z toho mého prvního příspěvku, jak to bylo myšleno. Hulákej si dál...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: DAB CDG groupVaros nerozčiluj se,asi to myslel dobře,akorát je fakt smutný že v době dnešní techniky a všelijakých vymožeností vypustit takový paskvil do eteru zarážející až ponižující.Proč to jde jinde a tady u nás ne...Hodně smutný! |
AVENGER
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
AvengerJá se nerozčilují neboj:)) Jen mi vadí, nebo spíš mrzí, že tady roky čtu výkřiky do tmy jak je to naše DAB hrozný a také s tím souhlasím, ale ve finále nikdo na Radu CRo žádný podnět nepošle. A oni jsou povinni se každým podnětem, či stížností se zabývat. Já už jsem v tomto ohledu pár kroků udělal a dopadl jsem jako sedlák u Chlumce:) Protože jsem byl skoro sám...Dnes spuštěný multiplex je jen další ukázkou té zvukové bídy, kterou započal kdysi mux ČRo. To je vše. Měj se.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: DAB CDG groupA jéje...komunikační šum. Mux ČRo není žádná hitparáda, ale zvuková kvalita nově spuštěného muxu od CDG mi zní o stupeň ještě horší. |
F4turbo
![]() |
|
RE: DAB CDG groupPokud jde o Radu, jaké má pravomoce? Max. může posunout kritiku dál. Jak říkal Mahdal, naši práci by zastal jeden tuším, administrativní pracovník. |
F4turbo
![]() |
|
RE: DAB CDG groupZvuk je otřesný, DAB+ skupina je plná rozčarování právě ze zvuku a jeho nekvality. Slušný humus. Tohle DAB+ v ČR neposune, ba naopak. |
Beatj
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@P 222Tož jak, chytáš se? 7C nebo 11D? V březnu přibude ještě Radhošť, ten pod Fatru určitě dosvítí.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: DAB CDG groupJak to tak čtu, tak se na celý DAB vy..ru. Měl jsem v plánu pořídit si tuner, ale nějak mě to přešlo a začínám pochybovat o tom, že je to přes internet u našich rozhlasových stanic o něco lepší, když leze paskvil přes anténu. Prostě opět ukázka českého kocourkova. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 634 |
![]() |
|
@AlešTož blbě.Nechápem,.T2 z Kojálu ide a 7C ani ťuk. ![]() Hošťálky samozrejme bez šance. RTI do pol roka zruší Signal radio a budem ho musieť sosať z internetradia a je po radosti. Nádej zomiera posledná - Radegast 2,5 kW. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 742 |
![]() |
|
RE: DAB CDG groupSnad sem mohu vložit odkaz (pokud to není proti pravidlům?) na velký rozhovor o DAB+, ikdyž je si potřeba udělat čas, protože je to trochu dlouhé. Nenechal bych se tím odradit, tou délkou samozřejmě..https://www.youtube.com/watch?v=6_8lDupRG1A |
Beatj
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |