Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ako zaplatit servisny poplatok aby nezanikla karta

kedisi sa dalo poslat cez sms servisny polatok za 2,5 e a mal som pokoj karte ostala platnost dalsi rok teraz uz sms nefunhuje jedna sa mi o to pokial budem vyuzivat niekedy kartu od skylinku aby sa dala znovu aktivovat lebo moj sadelit pozna len ice kartu a rad by som ju vedel vyuzivat aj o pol roka ked ju budem chcet aktivovat

satromen
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@satromen

momentalne ( uz dva roky ) se zadny reaktivacni poplatek 200kc neplati.! takze nemusite delat vubec nic. maximalne si ze srandy nebo z nudy predplatit na mesic nejaky oblibeny balicek, napr HBO, Canal+.

motýlek A1
Registrace: 1/2025

Reaktivačný poplatok SL

SL- SK cenník od 1.2.2024 :Reaktivačný poplatok 8 € ,je všade uvádzaný.

jurokovac
Registrace: 7/2024

RE: ako zaplatit servisny poplatok aby nezanik...

Aj ked kartu vyradia, ide nanovo zaregistrovat.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

ako dlho môže byť vyradená?, tiež už jednu neplatím, ak budem chcieť niečo niekedy sledovať stačí aktivovať za 8 Eur a zaplatiť aspoň na mesiac nejaký balíček??

Duzu
Registrace: 7/2005

pred rokom som zaplatil na jednu ročné predplatné ešte za starú cenu asi 8,40 na mes a za 12 to bolo cez 100 Eur na celý rok, bude niečo také tiež?

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

jak dlouho muze byt vyrazena ? to nikdo nevi, to nevi ani samotny Skylink.

motýlek A1
Registrace: 1/2025

@Duzu

Nevím jestli je to u vás možné, ale v čr to jde.

sirda
Registrace: 11/2006

@Duzu

Neviem presne, ale nasiel som doma kartu, ktora nebola aktivna mozno 2-3 roky, zaregistroval som si ju nanovo, zaplatil najmensi mesacny poplatok a karta ihned nabehla.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Mám podobnú skúsenosť, na stránke skylinku mi v tom formulári na overenie karty vybehlo že karta nie je registrovaná, tak som sa prihlásil, nanovo si ju zaregistroval, zaplatil mesačný program a hneď nabehla. Žiadny poplatok za reaktiváciu tam nebol. Jednalo sa o českú kartu. Bolo to minulý rok cez futbalové EURO

ppolacek
Registrace: 1/2024

Přesně tak i u nás, žádná reaktivace. Stačí nová registrace a zaplatit balíček a fičíš dál.

sirda

Ja mám tiež jednu kartu nastavenú na CZ región, ktorú som raz ročne udržiaval pri živote cez SMS. Koncom marca mi uplynie rok od posledného zaplatenia cez SMS. Teraz si ju budem musieť udržiavať zaplatením nejakého balíčka na mesiac. Je tam možnosť SIPOm (čo nechcem) alebo platobnou kartou. Ale pri tej karte mi napísalo, že mi z nej budú strhávať príslušnú sumu každý mesiac 3-tieho. Ale ja to chcem len jednorázovo. To strhávanie sa dá zrušiť v mojom účte na internet bankingu alebo je to možné niekde v zákazníckej zóne na stránke Skylink. Nechcem riskovať, že mi to nepôjde zrušiť a budem cvakať aj za kartu, ktorú chcem len udržať pri živote "pre strýčka príhodu".

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Na konci mal byť otáznik. "To strhávanie sa dá zrušiť v mojom účte na internet bankingu alebo je to možné niekde v zákazníckej zóne na stránke Skylink?" Škoda, že sa príspevky nedajú editovať. :-/

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Samozrejme, ze sa da opakovana platba zrusit. Malo by to byt aj priamo v Zone Skylink.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@krtík

ak mas tatrabanku tak pouzi virtualnu kartu, strhnu si raz a dost, potom si mozu piskat

sky59
Registrace: 1/2023

@LucaBrazza

přesně takto jsem pravidelné platby u jedné karty rušil.

sirda

@krtík

U nás jde kromě balíčku mini platit ostatní balíčky kartou i na 1 měsíc.

sirda

Teraz som pozeral do Skylink zony a je tam moznost uhradit mesacny poplatok len jednorazovo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@motýlek A1

Si ze srandy nebo z nudy predplatit na mesic nejaky oblibeny balicek, napr HBO, Canal+.
Myslím,že tohle nejde.Musí být některý základní balíček.
Krtík - nevím jestli to jde na Slovensku ale já si to zaplatím na 1 měsíc v Planeo.elektro.Stačí číslo karty a zaplatíš.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@jarous

Ale jde to! Dělám to stejně HBO na 1 měsíc na udržení karty.

minestra
Registrace: 4/2009

@Jarous

Myslím, že základní balíček si musí zaplatit jen kdo si chce připlatit maďarské programy.

sirda

@Jarous

Ale čo by to nešlo, ide to bez problémov. HBO alebo hocijaký doplnkový balíček (k nim sú automaticky programy balíčka Digital), okrem maďarského.

Frank11
Registrace: 2/2009

Tiež mám 2 regióny a ten český som si udržiaval platbou, 1x za rok napr. CS balíkom a jednorázovo, bez povinnosti opakovania, resp.rušenia v zákaz.zóne....

mirco
Registrace: 10/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra