![]() |
|
Vu ultimo4kZdravím všechny potřeboval bych poradit na vu ultimo 4k mi poměrně dost zešedivěl displej a objevuji se mi na něm podélné čáry, ten přijímač vlastním už 8 let tak nevim co s tím ptám se jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost díky vsem |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@brumlaNo já mám takovou zkušenost z Dreamboxama. Vypálený displej. Nic nenaděláš. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@brumlaPřeklesli to žlutým fixem,pak Ti to bude svítit, jak ze slunce![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kCo tak se zeptat dovozce vu+ zda to jde nějak opravit. Jinak já ho mám taky 5 let a intenzitu display jsem snížil na minimum. Vrátil jsem se opět k sw VTI 15.02. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 471 |
![]() |
|
DisplejZosedivel? A vyzera tak bledo sedy alebo akoby pasy na vhs kde nie je nahravka?Podobne sa mi stalo, skusil by som silnejsie dotlacit zadne tlacitko on/off spinacie. Mne to pomohlo.. Pripadne adapter.. Ale nevylucuje sa aj vadny displej.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kDovozce jsem se ptal musím poslat do abcom displeje mají skladem ale nevím jestli to nemůže být něčím jiným řekli že to napíchnou a uvidí |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kTak ho na měsíc komplet vypni, přinejhorším z něho budeš mít takové lepší uno4K bez displeje. Při osmiletém stroji bych to neřešil.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
@brumlaTo Ti má abcom poslat display a návod zadarmo, zaplatil i poštovné![]() ![]() |
amper
![]() |
|
Ultimo4kJa ho mam asi cez 5 rokov. Aj ked som si frflal, aky bol drahy, ale ide stale perfektne. Ja osobne by som to tiez riesil ako @brumla, ak by siel a ide opravit, tak by som nevahal.. (a ak su stale dostupne ND)Zas tak velmi za tie roky nepokrocil vyvoj v SAT technike.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@brumlaNevim jak jsi zdatny v letovani, ale tipuji na Kondik 470 ohm. Je to obvykly problem. Byva to v sitove desce nebo v okoli displaye. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kDá se koupit na abcom, jako nahradní díl za 750,-KčVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kJen taková malá technická kologo Wata,Kondik 470 může být ve zdrojové části osazen, ale jeho jednotka je "mikrofarad", ohm je jednotka el. odporu. |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
vvvvhttps://ww.dmm-tv.com/products/index.php?category=spares§ion=VU%2B+Parts |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@hrotikElektroodpat to jistí![]() |
amper
![]() |
|
@FanynProsím tě, jak se dá docílit snížení toho jasu ? Já mám nastavený jas na minimum, ale svítí to stejně moc, hlavně v noci je to rušivé. |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
to elbacoto zaleži od drhu použitého image, ale toto OpenATV a OpenPli maju dobre zmaknute |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 370 |
![]() |
|
@hrotikHrotik,ano mas pravdu, omlouvam se samozejme se jedna o mF. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kDěkuji všem vyřešeni a už funguje. |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
@tomkoMám nainstalovaný image VTI 15.0.02 a displej svítí jak svářečka. Měl jsem to samé nainstalované na VU+ Duo 2 a tam regulace jasu fungovala úplně normálně. Nechce se mi u toho sedět ve slunečních brýlích.![]() |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Vu ultimo4kDisplej prelepiť farebnou fóliou - najlepšie nejakou z čiernym odtieňom. Mám to tak na jednom stb - Formuler F4 Turbo Combo a to už mnoho rokov, funguje to a mňa spokojnosť.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 054 |
![]() |
|
![]() |