![]() |
|
stahovani videi z max.comahoj, chtel bych se zeptat jestli je mozne nejakym programem stahnout videa z max.com (jestli je to vubec mozne). dostupne programy jako yt-dlp a jine mi nefunguji. chtel jsem si stahnout jednu epizodu ze serialu, ale nedari se. dekuji za pripadne rady a info. |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
@onenonNa webstranke maju napisane vsetky moznosti |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 418 |
![]() |
|
a je tomuzes to trochu rozvest? takze nemam hazet flintu do zita? |
onenon
![]() |
|
RE: stahovani videi z max.comPodla typu predplatneho si mozes stiahnut 30 alebo 100 poloziek. Tieto su prehratelne na mobilnych zariadeniach (tablet, telefon).UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 101 |
![]() |
|
@onenonblack13ati to rozviedol,to znamena,ze ked si to vies prehrat na (mobil,tablet) tym padom aj na TV obrazovke alebo na PC ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 418 |
![]() |
|
RE: stahovani videi z max.comok, diky. ani jsem si nevsiml ze to jde resit takhle. jak budu doma, tak vyzkousim. diky |
onenon
![]() |
|
@onenonsu nato programi, ktore umoznuju stahovat zo streamovacich sluzieb, ale kvalitne su platene![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 598 |
![]() |
|
@onenonAk Ti ide len o obraz a zvuk bez dodat. dát (titulky a zvuk. stopy), dá sa aj takto:Videorekordér 1080p, 60fps, DVR s HDMI Capture, prehrávanie na TV. alebo cez akýkoľvek video grabber HDMI/USB 3.0 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 388 |
![]() |
|
@DzordzoVideorekordér 1080p. to je ktorý ? screen recorder to ano . VLC , a tube catcher , alebo download plus (pre chrome ).vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 547 |
![]() |
|
@BrumoAni jedno, je to fyzické externé zariadenie s HDMI vstupom a HDMI výstupom schopné zaznamenávať HDMI vstup na úložné zariadenie (USB, HDD) |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoMůžeš nám nalinkovat nějaké takové zařízení bez HDCP pro domácí použití?Jsem hóóódně zvědavý... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: stahovani videi z max.comZáleží v jakém formátu jsou streamy uložené na internetu, jestli jako iPrima, ČT, VOYO - pak lze přes YTD. Nemám jak vyzkoušet, bez přihlášení se nedostanu na jejich stránky. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@jitolink máš v PM |
Dzordzo
![]() |
|
RE: stahovani videi z max.compokud ti jde opravdu jen o jednu epizodu, nainstaluj si StreamFab. V nem otevri MAX a v ramci ukazky si muzes zdarma stahnout tri videa...Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 229 |
![]() |
|
faustmoc nevim jestli se mi do toho chce jit. pripada mi ten program, ze kdybych si ho nainstaloval, tak to prinese vic skody nez uzitku. opravdu to funguje dobre? jinak diky za tip! |
onenon
![]() |
|
RE: stahovani videi z max.comFunguje, ale stahuj program z jejich stranky. Ne od nekud kdo vi kde...Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 229 |
![]() |
|
![]() |