Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registracia

Hladam niekoho v CZ pre rigistraciu Skylink CZ karty.Ako protisluzbu mozem registrovat Skylink SK.

blablabla
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@Duzu

Lebo Nova, Mariša a Joja sú hlupáci. FTV Prima mala vždy najférovejší prístup, hoci teda nemožnosť pretáčania reklám u nich jediných dobre štve. Ale neviem, v roku 2017 by som to chápal, ale dneska už máme vo veľkom Netflix a ďalšie služby a tiež na SK karte je aspoň tá Markíza Klasik, pre niekoho možno aj Krimi z tých kvalitných. A kto má Skylink naďalej má Primu Zoom aj Max a to prvé aj ostane, lebo Canal+ nebude riešiť boľševikov z Orange a spol. a Prima sa vyjadrila, že pre túto stanicu nebude náhrada, to znamená, že Zoom, Show a Star definitívne zostávajú.

CABAL
Registrace: 2/2018

RE: Registracia

No mě by jen zajímalo, proč nebo kvůli jakému programu chcete Skylink cz na Slovensku. Však i já čech ho moc nevyužívám. Raději Magenta tv.

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

Tak to už je zo zvyku roky som to pozeral tak o to nechcem prísť takže vždy zháňam náhradu.
Takže na CZ jazyku som vyrastal.
@CABAL presne tak naše tv sa boja konkurencie tak radšej ju vypínajú ale kto chce cestu si nájde veď sme v EU. ;) Uvidíme do kedy mi to pôjde. R^
Ale pre istotu necham aj Sweet TV CZ.
Neviem kto prišiel s tou iniciatívou vypínať CZ stanice do nedávna im to nevadilo až zrazu sa do toho obula Jojka zaujímavé je že Maďarské im nevedia. Rv
Radšej mám CZ stanice ako tie naše jedine Markíza Krimi u mňa a Joj Plus. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Jasně beru. Dá se sledovat i na Sweet cz za 21€ na 3 měsíce. Já tak mám vás SK v česku. Ať se vede👍

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

Vďaka aj tebe nech sa darí. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra