![]() |
|
RegistraciaHladam niekoho v CZ pre rigistraciu Skylink CZ karty.Ako protisluzbu mozem registrovat Skylink SK. |
blablabla
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 172 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@DuzuLebo Nova, Mariša a Joja sú hlupáci. FTV Prima mala vždy najférovejší prístup, hoci teda nemožnosť pretáčania reklám u nich jediných dobre štve. Ale neviem, v roku 2017 by som to chápal, ale dneska už máme vo veľkom Netflix a ďalšie služby a tiež na SK karte je aspoň tá Markíza Klasik, pre niekoho možno aj Krimi z tých kvalitných. A kto má Skylink naďalej má Primu Zoom aj Max a to prvé aj ostane, lebo Canal+ nebude riešiť boľševikov z Orange a spol. a Prima sa vyjadrila, že pre túto stanicu nebude náhrada, to znamená, že Zoom, Show a Star definitívne zostávajú. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 366 |
![]() |
|
RE: RegistraciaNo mě by jen zajímalo, proč nebo kvůli jakému programu chcete Skylink cz na Slovensku. Však i já čech ho moc nevyužívám. Raději Magenta tv. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1Tak to už je zo zvyku roky som to pozeral tak o to nechcem prísť takže vždy zháňam náhradu.Takže na CZ jazyku som vyrastal. @CABAL presne tak naše tv sa boja konkurencie tak radšej ju vypínajú ale kto chce cestu si nájde veď sme v EU. ![]() ![]() Ale pre istotu necham aj Sweet TV CZ. Neviem kto prišiel s tou iniciatívou vypínať CZ stanice do nedávna im to nevadilo až zrazu sa do toho obula Jojka zaujímavé je že Maďarské im nevedia. ![]() Radšej mám CZ stanice ako tie naše jedine Markíza Krimi u mňa a Joj Plus. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25Jasně beru. Dá se sledovat i na Sweet cz za 21€ na 3 měsíce. Já tak mám vás SK v česku. Ať se vede👍 |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1Vďaka aj tebe nech sa darí.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |