![]() |
|
Sluchátka k TV SamsungZdravím !Mám rok starý TV Samsung 43 pal., spokojenost, ale nenlézám výstup pro vnoření jacku sluchátek nebo reproduktorů, podobně jako u PC. Pokud HDMI tak jak to udělat ? Nemůžete poradit? Děkuji za odpověď. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@peterskTa funkce na tý appce se jmenuje Zakázat dolby vision a použít standardní videokodeky místo dolby vision. To bylo ale přehrávání filmu z HDD. Ksichty byly červený a nedalo se na to koukat. Nikdy jindy jsem se s tím nesetkal a v menu telky jsem to ani nehledal. Jenom v tý Appce.Zase mi někdo napíše, že píšu blbosti. Někomu se ta informace ale může hodit. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
@MMorousNeide o ksychty, ksychty sú ok. Ale farba červená.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@MMorousČo ja viem, niekde je červená farba na drese futbalistov alebo tak.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungA je to na pozemáku i na satelitu i z disku ?Nepravidelně ? Zkus otevřít dekl a vyluxovat, a zbavit prachu, jestli není něco na kontaktech. Taky tu mám jednu televizi, tu vodělali tak, že strkali dozadu různý nesprávný konektory až odešla deska |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 446 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |