![]() |
|
ANTIK vs SKYLINK kvalita obrazuAhojte, máte niekto súčasný príjem satelitného vysielania zo Skylinku aj Antiku? Zaujíma ma priame porovnanie kvality obrazu Antiku a Skylinku. Zvažujem po vypršaní zaplateného obdobia prejsť zo Skylinku na Antik vzhľadom na bohatšiu ponuku a viac HD staníc. Po zrušení možnosti predplatného CZ balíka na SK karte ma u Skylinku už nič nedrží... Najviac mi bude chýbať ČT SPORT, ale čo už... |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 162 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@milde1Eurosport 4K je v tom "mém" IPTV i s českou stopou, koukám na Superbiky, obrázek (HDR, 28 megabit) nádherný |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 403 |
![]() |
|
@PepaJožkaDíky za info. Mrknu. Zrovna přede dvěma měsíci jsem konečně koupil novou tv 4K😄 |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@PepaJožkaAle koukal jsem, že zrušil platbu PayPal. Nevíš zda jde u něj platit kartou? Mám to do března. |
milde1
![]() |
|
@milde1Napiš mu na Telegram, dá Ti kontakt na PayPal |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 403 |
![]() |
|
@PepaJožkaOK díky... |
milde1
![]() |
|
@maradonaPravda, ale ani Telekom či Orange nemajú nič iné v 4K. Myslím že Telekom má ešte travelxp. Skylink má travelxp v 4K? |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 202 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |