![]() |
|
Oneplay mini sportZdravím, dnes mi prišla do emailu zpráva. Ať ještě vydržím u O2TV (mám předplacený Sport Premium na 3 měsíců, že mě pak převedou na speciální plán Oneplay Sport Mini. To je sice od nich pěkné, ale nenapsali za kolik a jaké sportovní programy tam budou! Nevíte někdo o tomto nějaké info, ten akční O2TV Sport balíček mi totiž za týden končí. Díky. |
bat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@vlahJasně já nic rušit nebudu.Doufám ale,že po převedení pujde zrušit platbu třeba na tři měsíce, a poté znovu obnovit předplatné.Ale pokud to bude nadále neveřejný balík tak to samozřejmě nepujde což po staru šlo po léta.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 456 |
![]() |
|
RE: Oneplay mini sportOneplay sú *****. Kúpil som si 17.3.2025 balík Extra Sport za 599 Kč, s tým že to deň predtým zruším. No miesto toho aby mi daľšiu platbu stiahli 17.4.2025 tak mi ju stiahli v noci z 15.4.2025 na 16.4.2025. |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@marpo313Chybami se člověk učí |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 271 |
![]() |
|
@bretahAsi tak no. Každopádne je to ale určite lepšie nie len technicky, ale aj programovo ako Voyo. |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Zrušit o minimálně týden před další platbou.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 456 |
![]() |
|
@hoboÁno, ale aj tak sú to ***** :) |
marpo313
![]() |
|
RE: Oneplay mini sportTak mi včera strhli opět 1099 Kč a mám nadále sport premium na 3 měsíce beze změny. Zřejmě tedy až v červenci od startu podzimní sezony mě budou chtít převést na ten měsíční sport mini, ale stejně teď od konce května do konce července je fotbalu v oneplay málo a hokej žádný. Nechtěl jsem ale přijít o možnost samostatného sportovního balíčku, tak proto jsem zatím předplatné nerušil. Škoda, že se nedá koupit nějaké samostatné sezónní předplatné pouze na hokejovou extraligu nebo fotbalovou ligu, to jsou pořád nějaké balíčky a tarify kde člověk dostane a musí platit i to co nechce nebo nepotřebuje. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 320 |
![]() |
|
RE:Oneplay sport miniZdravím, včera mi přišel mail, že mám vydržet a nerušit O2 Sport a budu převeden na Oneplay sport mini,pokud zruším, mini nepůjde aktivovat. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
Oneplay sport miniZdravím, zítra mně končí 3 měsíční předplatné, také mně přišel mail, ale předplatné jsem zrušil. Teď přes léto stejně nic nebude a jen platit zbytečně se mně fakt nechce. Platím virtuální kartou (nikdy kreditkou), tak stejně není odkud by se peníze strhly, ale pro jistotu jsem zrušil platbu.Někdy min rok se mně stalo, že mně skončilo 3 měsíční období (opět platba virtuální kartou), chtěl jsem prodloužit o další 3 měsíce, ale služba byla prodloužena a já nic neplatil. Nevím co se stalo nebo jak k tomu došlo. Situaci jsem řešil s bankou a tam také žádná platba nebyla nalezena. Pro jistotu jsme zkusili zadat číslo karty a to nebylo nikde za celou dobu, co mám účet v žádné transakci. Tak nevím co se stalo nebo jak k tomu došlo. |
shock78
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@shock78Zdravím, jaký jsi měl balíček? |
mattes
![]() |
|
RE: Oneplay mini sporto2 tv sport pack na měsíce.. žádná smlouvanic, když jsem chtěl, tak jsem zaplatil. Mám to vysloveně kvůli našemu a evropskýmu fotbalu. Když nic není, neplatím. Od příští sezony budu muset vymyslet jinak. 600 Kč mesíčně fakt ne a jejich Jojo mě nezajímá |
shock78
![]() |
|
@shock78Škoda, že jsi to zrušil viz. můj příspěvek výše. |
mattes
![]() |
|
RE: Oneplay mini sportNikde neřekli jaký kanály, jaká cena nic. |
shock78
![]() |
|
@shock78Jasně,ale zrušit to šlo až po této informaci. |
mattes
![]() |
|
RE: Oneplay mini sportJá vlastně jen dal, aby se příští platba nestrhla. Nemám žádnou smlouvu, závazek.Ale jak posílám z virtuální karty, tak asi zbytečný, protože není odkud strhnout. |
shock78
![]() |
|
RE: Oneplay mini sportbaliček mini sport potvrzeno je bez rodinného sledovaní. nelze přikoupit |
stanislavo
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |