![]() |
|
Stream cinema komunity ...server errorMá někdo taky výpadek? Na Kodi....nejde mi to ani na jednom boxu....nebo jestli mám hledat chybu jinde ..restsrtovano, přeinstalované...oba jsou Homatics...jeden starší... druhý nový....odpoledne to šlo 🤔 |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server errorMoc do toho nevidím, ale v Archivu je ještě nějaký doplněk webshare. Pomůže to těm co mají předplaceno? |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@udrzbaAko "berlička" na vyhladanie niecoho a spustenie ano. Len nesmies cakat komfort ako si mal v SCC. |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
@udrzbaÁno, to zatiaľ funguje. Len na SCC bola možnosť lepšieho komfortu, výber v seriáloch a história pozerania, kde sa skončilo, tam sa dalo pokračovať. A to všetko online. Teraz už sa dá len stiahnuť a potom pozerať. Je to škoda. Keby existovala alternatívna oficiálna platená platforma so staršími filmami, dokumentácie a TV seriálmi, kľudne si to predplatim. Máte nejaký tip? Kľudne do PM. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 590 |
![]() |
|
@KimloPozri si PM. |
Mikes11
![]() |
|
@Mikes11A ja by som pristala nejaký tip do PM.Ďakujem![]() |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@robina2![]() ![]() ![]() Ale to by si nejaku schranku na tu PM musel mat. |
Mikes11
![]() |
|
@Mikes11budem povdačný za tip dik |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@mmiriboyŠak si majstre spusť svoje forum a budeš "samo vyvolených". Na to , ale nemáš kecálku. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
@amperOno existuje aj iná verzia okolo Baróna, tá pravdivá,ty chytrolíne, ale tá ti nepasuje. Tak si tu radšej ostaň pri svojom biznise cez SS a nekecaj do vecí, ktorým nerozumieš. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
@Mikes11mám zájem o tip, dík |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server errorVšetky pirátčiny skončia. Žiaľ, také niečo že vo video službách bude obsah od všetkých štúdií je v nedohľadne. To čo v hudbe funguje úplne bežne, tak pri filmoch a seriáloch treba platiť kopec rôznych služieb. A keď skončia pirátske možnosti, ľudia sa na to vykašľú |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 905 |
![]() |
|
@matov3To myslíš Baron s kra.sk |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
@matov3Presne toto som očakával - t.j. trafená hus zagága!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 048 |
![]() |
|
@matov3Že o žádné jiné verzi nevím,ani nebyla![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 315 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server errorpoďakujte asociácii komerčných televízií, presnejšie Prima Nova a Óčko, aj keď Óčko je iba do počtu aby to nebolo iba o Prime a Nove, presnejšie Prima má furt málo a potrebuje aby sa diváci presunuli k ich staniciam aj keď obsah je ďaleko za zmysluplným obsahom, dôležité sú peoplemetere sledovanosti reklám, to že sa zbytočne predražuje tovar v obchodoch zatiaľ žiaden zákon neovplyvní, jedným slovom šialenosti v miliardovom byznise, ktoré ešte budú naberať na obrátkach, tieto spoločnosti potrebujú každy rok profit zdvíhať o desiatky percent, bez ohľadu na vývoj reálných miezd a inflácie, proste majú furt málo a to čo vám servírujú je jasná ukážka že tu ide iba o zisk z reklám nie o zábavu a dobré podívanie sa na TV |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 466 |
![]() |
|
@tophunterKeď národ je sprostý a nie, že sleduje reklamy, ale dokonca relácie o reklamách!!!Ja na reklamy som absolútne imúnny, vôbec nevnímam, aj keď budem mať zrak sústredený na obrazovku akéhokoľvek mediálneho zariadenia o čom je reklama. Vôbec!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 573 |
![]() |
|
Stream cinema communitybyla super ... ne kvůli novinkám, kvůli filmům 20-50 let starým ... ty žádná platforma nenabízí ... a scénáristicky jsou ty filmy hodnotnější, než ty současné ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 179 |
![]() |
|
@ivo2001Presne tak.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 622 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server error@Mikes11mám zájem o tip, dík Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@Mikes11Dobrý deň , mám tiež záujem o tip. Ďakujem |
frankiiee
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server errorZdravím taky mám o nějaký typ děkuji |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server error@Mikes11mám záujem o tip, dík V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Stream cinema komunity ...server error1. ťah7 12 19 8 44 27 dodatkove 2 2. ťah 4 9 27 40 18 35 dodatkove 44 ![]() |
Mikes11
![]() |
|
@Mikes11tez mam zajem o tip |
rozikj
Registrace: 4/2025 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@ivo2001SCC to pohnojilo, že kradli seriály TV Nova. Z Novy to sledují už přes rok, a mocná firma patřící Kellnerovým dědicům, si to asi líbit nenechá. U bývalého Webshare mám ještě 350Kč, s SCC jsem si už nezačínal. SCC jsou (nevhodné slovo)i, kdyby se nevrtali do Novácké produkce, vše by v tichosti běželo dál. Co mohli čekat jiného. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 946 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
![]() |