![]() |
|
O2 Sport jede dálZdravím, nevím jak vám ale mi odešla platba na tři měsíce 1099 Kč za O2 Sport, nic jsem nerušil a čekám co mi nabídnou v mini. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálTaky čekám na nabídku, 2 měsíce chodily pravidelně maily, že to ladí a měsíc před koncem mi dají vědět, co mě čeká a hle, za 14 dní mi končí původní tarif a ono nic. Tak jsem zvědav, co se stane. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 967 |
![]() |
|
@zzzposlali mi,že mě přesouvají do Oneplay mini,budu platit 449kč.Na mé dotazy telefonem,nebo mailem,co tam bude za programy,nejsou schopni odpovědět.Takové informace bohužel pane nemáme :-)Opravdu super.... |
sitar
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
sitarU mě stejná situace...nelze zjistit jaká bude programová nabídka v Mini Sport. Prý minimálně 8 programů. To jsem se toho dozvěděl. Pokud tam nebude NS6 a OneplaySport tak at si to strčí za klobouk. Ostatní programy mám u skylinku a o Eurosporty nestojím. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 894 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálu mě je to podobné, myslím si, že ten Mini sport bude obsahovat ten základ, tj. nejnižší tarif. Pokud budu chtít sledovat One play sport vše, tak si budu muset nechat změnit tarif, samozřejmě bude to stát víc. Tak jsem to pochopil já. |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dáljen plaťte! |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 808 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálkaždopádně čekejte od nich nějakou tu další levárnu![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 372 |
![]() |
|
@mibJá si myslím,že tam dají třeba jen Oneplay 1 a ty ostatní,oneplay2 a 3 tam nebudou.A každý víkend dají na tu jedničku roští ligy,třeba Karviná,Jablonec apod. a ty top mančafty ligy,dají na ty zbylé 2 kanály.V topm případě,udělám pápá![]() |
sitar
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálBalíček sport mini za 449 Kč navíc bez možnosti připlatit rodinné sledování musí obsahovat komplet celou naší fotbalovou i hokejovou ligu a nějaké evcropské fotbalové soutěže. Jinak by naprosto postrádal smysl, protože za standardních 599 Kč už je sport extra včetně Voyo a cca 90 programů celkem. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálMně přišel mail, abych ještě vydržel platit. Brzy mně prý nabídnou výhodný balíček. Nic bližšího, tak jsem platbu zrušil. A přišel mail, že se o2 se mnou loučí![]() |
shock78
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@shock78dobře si udělal![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 808 |
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálTak už to přišlo (email), k 28.6. převod ze sport premium na sport mini, sportovní stanice podle obsahu vypsaných soutěží zřejmě stále stejné, prý cca 20 stanic a cena každý měsíc 449 Kč, dosud 1099 Kč za 3 měsíce. Samozřejmě nelze přikoupit rodinné sledování![]() |
vlah
![]() |
|
@vlahJe to jednoduché, přijedeš na tipsport,oneplay nedostane nic![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 291 |
![]() |
|
@vlahTak mi to přišlo, chybí PL. |
mattes
![]() |
|
RE: O2 Sport jede dálPL od nové sezony na oneplay nebude nikde.... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Možná na čtyřce v tom nejdražším balíčků. |
mattes
![]() |
|
@mattesani tam... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Tak kde a na co čtyřka bude, když píšou všechny zápasy ligy i extraligy budou. |
mattes
![]() |
|
@amperAsi jo, už máme dlouhodobě výhodně Skylink Kombi a v ceníku oneplay píšou nejméně 8 sportovních stanic, tak kdoví kolik jich tam časem nechají. Není možnost přerušit předplatné a oproti čtvrtletní platbě je to zase víc. Pro mě v podstatě 5 400 Kč za rok abych mohl sledovat naší hokejovou a fotbalovou ligu. Z tohoto pohledu je pro mě osobně ta cena už nevýhodná a stream sázkovek mi postačí, ale chápu, že do budoucna to už levnější nebude. |
vlah
![]() |
|
![]() |