![]() |
|
internetová ANTIK TV HU na SlovenskuZdravím vás. Máte niekto skúsenosť s príjmom internetovej televízie Antik TV HU určenej pre tamojší maďarský trh? Nemám teda na mysli "oklieštený" maďarský balík, ktorý ponúka Antik TV SK, ale kompletný balík dostupný v Maďarsku. Je možné si službu predplatiť a následne sledovať cez aplikáciu na Google TV aj na území Slovenska bez služby VPN? Otázku som položil aj Kontaktnému centru v Maďarsku, odpoveď mi (zatiaľ) neprišla. Cez web v Zákazníckej zóne (my.antiktv.hu) pri registrácii slovenská adresa sa zadať nedá, čo bráni v úspešnej registrácii. Vopred vďaka za vaše rady, podelenie sa so svojimi skúsenosťami.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
@BiatecSkúsil by som sweet tv hu tam máš celú ponuku ale občas tam blokujú kanály od TV2.Ale inak je tam všetko. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 480 |
![]() |
|
@ZetorZdar, končí mi po rokoch IPTV Antik, chcem ho nahradiť Sweet TV,ale potrebujem CZ verziu. SK promo mám vyskúšané, celkom fajn to išlo.Ako na to? Tebe to spustil operátor po telef.dohovore? Dá sa vyskúšať aj na 3 mesiace?? Alebo to aktivovať spustiť a zaplatiť v CZ,ale čo sa stane, ak druhé zariadenie spustím na SK IP adrese?? Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 744 |
![]() |
|
@BiatecPonuka je veru omnoho zaujímavšia ako tunajší separátny balík. So slovenskou IP by podľa mojich zistení problém nemal byť, ale ako tam zadáš objednávku na tunajšiu adresu, tak na to by ti vedeli odpovedať možno aj tu, f Košicoch. Alebo žeby si si tu predplatil ich tamojšiu službu. Skús. Možno sa dá dohodnúť.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 886 |
![]() |
|
@P 222Ahoj mne CZ verzia fungovala bez problémov aj po vypnutí VPN takže išlo to v poriadku ja to platím iba cez Paysafecard takže to stačí.Zapni si VPN na Českú republiku, registruj sa na sk email a potom vypni VPN a ide to aj bez toho mne to tak zatiaľ funguje. Ale pýtal som sa ich na to tak oni ti znenia sami región na CZ len treba im to napísať. A z SK ti urobia CZ tuším to tu niekto spomínal. Mal som tak Maďarsku verziu lebo obsahovo je lepšia ako naša. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
![]() |
|
@P 222A není snazší zůstat dál u Anik TV? |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
@zmarianVďaka za príspevky vaše. Došla mi už odpoveď od spoločnosti Antik TV HU. Potvrdili to, čo vieme aj my - služba je vytvorená pre Maďarsko, z tohto dôvodu pri registrácii v Zákazníckej zóne je možné zadať iba maďarská adresa. V nimi vytvorenej databáze miest a obcí sa nachádzajú len tie maďarské. Bolo mi poradené, aby som si vybral niektoré mesto z nich, skrátka fiktívnu adresu. Všetka komunikácia operátora so zákazníkom prebieha výlučne prostredníctvom e-mailu, to znamená, že na zadanú adresu žiadnu listovú zásielku či balík operátor nezasiela. Takýto postup umožní sledovanie kompletnej ponuky určenej pre maďarský trh potom na celom území EÚ, vrátane Slovenska. Postupoval som podľa ich návodu, ako mi poradili, a môžem potvrdiť, že služba funguje, aj bez VPN. Predplatil som si najvyšší balík ANTIK TV, momentálne majú akciu 3+3, to znamená, že k trojmesačnému predplatnému "pribalili" ďalšie 3 mesiace zadarmo. Cena na tých 6 mesiacov spolu činí 17 997 forintov, čo u nás vychádza na necelých 45 eur. Ako bonus som obdržal aj aktivačný kód na streamovaciu platformu RTL+ Active. Vyšlo ma to lacnejšie, než ako keby som si predĺžil službu Sweet.tv HU, ktorej predplatné mi končí v týchto dňoch. Za ďalší bonus považujem to, že Antik TV odvysiela všetok programový obsah aj na kanáloch mediálnej skupiny TV2, nedochádza k blokácii niektorých filmov a seriálov, ako je tomu v prípade u Sweet.tv, kde sa tak deje vraj na základe žiadosti samotného vysielateľa, teda skupiny TV2. Ale to už je iný príbeh.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
@BiatecÁno, majú síce pri tých spomínaných kanáloch TV2 poznámku, že z dôvodu viazanosti niektorých programov na fixné služby (podmienka TV2) môže byť internetový stream pozastavený, no reálne ako by sa to tak striktne u nich neuplatňovalo. Som rád, že sa to takto dá riešiť pomerne šikovne bez zbytočných ďalších prekážok. Programová ponuka je solídna, možno chýba pár kanálov z ponúk iných DTH, káblových či IPTV operátorov ako napr. Match 4, ale jeden nemôže mať všetko (asi okrem Telekomu).Pozri si kvalitu kanálov v tej applikácii, či idú hladko. Pri slovenskej verzii som čítal niektorých užívateľov kritizovať nejaké muchy s frame rate-om, že obraz pri niektorých kanáloch neni dostatočne plynulý. Ale môže to byť aj ojedinelá skúsenosť. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 886 |
![]() |
|
@Zetor25Ak už spomínaš Sweet.tv, tá na Slovensku spustila atraktívnu ponuku. Novým zákazníkom ponúka trojmesačné predplatné služby spolu s Android TV Boxom Homatics Box HD za jednorazovú cenu len 29 eur. Po uplynutí predplatného zariadenie používateľovi ostáva a môže ho využívať aj s inými televíznymi službami.Zariadenie sa bežne predáva od 44 eur, funguje na Androide TV 11, podporuje sťahovanie aplikácií a funguje napríklad aj Netflix. Súčasťou balenia je aj Bluetooth diaľkový ovládač s podporou hlasového asistenta Google. DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
@BiatecŠkoda, že nedali Homatics 4K napr. za 50,-EUR. HD boxy už nekupujem ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 443 |
![]() |
|
@BiatecTak ja čo mám tak iba Homastics tv HD vyzerá to ako USB model takže zatiaľ spokojnosť.Mám tam Skylink Live, Sweet, Max a Canal + A prostredie prijímača som si prispôsobil. Ale obraz je tam super. ![]() Netflix a Prime Video som vypol lebo to nepoužívam. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
![]() |
|
@DzordzoNevýhoda je že to má iba 1,5 GB RAM na to že to je 4K som čakal aspoň 2GB to už radšej Xiaomi TV Box ten má 2GB RAM uz som videl aj Amiko Box ktorý mal 4GB RAM.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
![]() |
|
RE: internetová ANTIK TV HU na SlovenskuMožno si v Antiku pozrieť aj spätne, napríklad včerajšie filmy z archívu? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@KarnerPri programoch s archívom 20 dní spätne |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 443 |
![]() |
|
![]() |