![]() |
|
Oneplay: kvalita obrazu ... Archív czskpříjem přes Archiv CZSK ... Octagon 8008Mám TCL 165 cm telku a všiml jsem si, že Oneplay má docela kvalitní obraz. Zkoušel jsem data z ČT2 a H.264, ale 50 snímků! za vteřinu. To mne překvapilo. Seriál z archívu Oneplay měl pouze 25, ale i tak obraz kvalitní ... Skylink má pouze 25, zahraniční tv mají 30 ... 50 a 60 mívají občas sportovní kanály USA a Kanada ... Zkusím teď MS klubů, jak to bude ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 188 |
![]() |
|
@ivo2001To by jsi musel mít oči orla,aby jsi poznal rozdíl a to nemáš,tak samozřejmě nic nepoznáš!![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 343 |
![]() |
|
RE: Oneplay: kvalita obrazu ... Archív czskRaději byste se měli věnovat Chorvatsku kdy důchodci z jejich týmu v čele s Modričem porazili Haškův výběr primadon...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 513 |
![]() |
|
RE: Oneplay: kvalita obrazu ... Archív czskRozdíl 25/50Hz poznat je i běžným okem - když víš, na co se máš dívat. Otázka taky je, jestli to mají jinak uložené, nebo to jenom prostě dopočítají ze stejných dat. Pak by nešlo poznat skoro nic. Navíc u internetové televize ovlivňuje kvalitu pár další věcí. Připojení, možná i vytíženost serverů, grafické procesory v kompech.Já u Skylink.live (v dáli) vidím třeba rozdíl, jestli použiju appku v televizoru nebo obraz notebooku s appkou v prohlížeči připojeného k témuž TV přes HDMI. Notebook nakonec vypotí o chlup lepší obraz. Je jasné, že jediný rozdíl je v těch appkách, ta pro Samsung je zjevně horší než ta pro Windows, ale taky je možné, že je to otázka nějakého sw rozdílu, co dělají s obrazem procesory. Když už jsem tady, tak žádost o rady: na tom notebooku (starý kousek, W7, i3 3510-2,5GHz) zničeho nic (asi nějaký auto upgrade?) přestal fungovat výstup 1920x1080, jde to nastavit, ale obraz nenaskočí, hraje to jenom na 1368x720. Jistě mohu staříka vyhodit, nebo do něj zkusit nacpat aspoň W10, ale léta to fungovalo bez obtíží, tak bych se do velkých akcí pouštěl nerad. A vrtá mi to hlavou. P.S. Primadon? Tlupa průměrných hráčů, kteří to moc neumí, a proto nikdo z nich až na jistou výjimku Schicka nehrají žádnou opravdovou ligovou soutěž. Chorvati mají vysoký věkový průměr, ale jednak umí kopat do balónu, a hlavně i ve 40 dokážou běhat rychleji než o deset let mladší hráči - několikrát byly k vidění situace, kdy ve sprintu s míčem! utekli našemu hráči staříci (Perišič, Kramarič...) V českém týmu není v současnosti bohužel hráč, který by uměl kopnout oběma nohama, který by uměl vymyslet přihrávku jako Modrič. Prostě není. Jsou jenom vysocí bořiči, jako je Souček, kteří kopou do balónu ovšem asi jako někdo na plácku. Jednou nohou a přihrávka jenom do patnácti metrů - spíše příšulka. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@FanynNo to urcite! Na krivonohych sa mozem zvysoka vykaslat - ja si svoj volny cas vazim a pre to futbal nepozeram. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 662 |
![]() |
|
@FanynKdyž se podíváme, kde hrají kluci z Ch týmu ... Real, Man City, Bayern ... to jsou kluby kategorie 1. Naši nej hrají West Ham, Rangers kategorie 3 ... atd (nepocítám Leverkusen, ten bych dal do kategorie 2) ... tak se výsledku nedivím ... postup na MS bude zázrak ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 188 |
![]() |
|
@TomSeniorW7 - podívej se ve správci zařízení na grafické adaptery, zda došlo k nějaké nedávné aktualizaci. Bývá tam datum aktualizace a měla by být i nabídka "vrátit změny ovladače". Pokud nenajdeš příčinu, pak je tu ještě možnost obnovení systému do stavu před změnou, pokud bude uložený odpovídající bod obnovení.Vstup do správce zařízení: "Tento počítač" pravým tlačítkem zvolit "Spravovat", po naběhnutí tabulky zvolit "Správce zařízení" |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@TomSeniorTak to jsi jediný,který si myslí,že to pozná!Možná nějaké zvíře po pěti pivech,ale Ty určitě ne!![]() |
Prosat
![]() |
|
@ivo2001Treba sa k tomu tak postaviť. A tak pozerať futbal. Načo sú schopní. A potom nebudeš sklamaný. Treba si priznať, že u nás nie sú talenty teraz. A keď nie sú talenty, tak hrajú po protekcii a pod.. A potom to aj tak vyzerá.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 546 |
![]() |
|
RE: Oneplay: kvalita obrazu ... Archív czskProsat: Ty vypadáš, že jsi po pěti pivech furt. Víš starou belu. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@TomSeniorTy jsi z fyziky toho moc nepobral,ale to se učí na základce![]() |
Prosat
![]() |
|
![]() |