![]() |
|
SKYLINK fungujeNejde mi PRIMA a NOVA.Jak u vás? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: SKYLINK fungujeIde aj Prima - mame radi Cesko aj Nova - Raftaci.Cest praci a svetu mier! Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: SKYLINK fungujechtěl jsem upřesnit...jde mi o astru 23,5 frekvence 12265 - karta je fakturována na freeSat cz ...mám 2 karty ale na žádné tato frekvence nejde |
Vojda
![]() |
|
RE: SKYLINK fungujeTiez pisem o Astre 23.5, frekvencii 12266 a ako dokaz mas tu obrazky z Primy aj Novy:https://ibb.co/5gFR98kK https://ibb.co/gbcv3wLZ Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: SKYLINK fungujeOstatní programy z transponderu hrají? Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova HD, Nova Sport 1, Prima COOL HD? Šláger Muzika?Nechal bych si poslat zápisy, viz "freesat zaslání zápisu". Nepřepínat 30 minut! |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
@tornyvšechny programy na frekvenci 12265 nejdou. Zápisy jsem si poslal min 5x a nic. Satelit je OK protože na čínanovi to maká . Vše ostatní maká bez problémů??? Budu muset počkat do pondělí to má ta jejich posraná linka pracovní dobu pro freeSat. |
Vojda
![]() |
|
RE: SKYLINK fungujeCo tak napsat jaký přijímač, CI modul, oscam atd. Jinak karta musí pro poslání zápisu být nastavena na čt1.Tak jsem to dělal vždy já. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 542 |
![]() |
|
@Vojda"Nejde mi PRIMA a NOVA"Uz som sa potesil, ze v Cesku vyhrala kultura a tieto nekulturne braky boli zrusene ![]() Predcasne. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 725 |
![]() |
|
@VojdaAni mě doposud z frekvence 12265H nejde kromě Nova Sport 1 žádný program, tedy ani NOVA HD a Prima HD. Mám kartu FreeSat v přijímači ZGEMMA H7S a přijímám FreeSat z ASTRY 23,5E. Přijímam to přes OSCAM pro Freesat. Všechny ostatní kodované programy FreSatu na ASTŘE 23,5E mi jdou. Poslal jsem si přes aplikaci Můj FreSat již spoustu obnovovacích zápsů na kartu, ale programy z této frekvence ani po týdnu nenaběhly. Nepomohlo ani nové naskenování programů. Neví někdo v čem je problém? Mám shánět nový Oscam? |
Servisman
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@ServismanJako servisman by jsi to měl vědět,ne?![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@ProsatNo, nejsem zas takový Servisman v této oblasti, ale myslím, že zde provozovatel provedl nějaké změny v kódovaní, protože v CI modulu jde vše v pohodě. Asi to bude potřebovat nový Oscam, viď? |
Servisman
![]() |
|
@ servismanOscam je spravna odpoved, tam by mohla byt zrejma pricina.. Ak tam ide caid 0653, tak ten nesie zrejme aj "L2B kliesta".. podobne ako 0624.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@MopkyDíky za radu, myslel jsem si to. Budu to řešit tímto směrem. |
Servisman
![]() |
|
![]() |