Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Satelitní příslušenství, co s tím ?

Hloupý dotaz, ale co..:). Spoustu let jsem byl satelitní "fanoušek" , i občasný přispěvatel zde na fóru. Nyní jsem přešel na víceméně na IPTV. Nashromáždil jsem hodně parabol, LNB , koaxialů apod., často nepoužité. Mám smysl to nabízet někde zdarma ( montážníkům ) nebo za nepatrné symbolické částky ( např. 10 Kč za konvertor) ? Odvezl bych to sběrného dvora . ale mám k tomu " citový vztah". Co mi tady doporučíte, že mám udělat ?

danrdanr
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní příslušenství, co s tím ?

Skúšal som už dávnejšie ponúkať prebytok technikom každý mi povedal že je to záležitosť za drobné bez záruky nikto nemal záujem tak som to rozdal za poštovné a zbytok šiel na zberný dvor. Môžeš skúsiť niekde pridať fotky čo máš možno sa nájde niekto čo by ponúkol nejaké peniaze uvidíš sám prípadne pridaj odkaz aj sem.

tondo6
Registrace: 6/2014

Každej druhej toho máme půl garáže. Osobně mám pytel LNBéček, možná 50, paraboly asi 4 nebo 5, 4 satelity a spoustu držáků a podpěr. Dobře jsem prodal jenom Kovosatku 120, ostatní je na vyhazov.
Jestli tohle čte někdo začátečník, tak za drobnej úplatel má půl vybavení nze sběrnýho dvora zadarmo. To samý anteny a dongle wifi apod

MMorous
Registrace: 10/2019

danrdanr

za 10 rokov 4 témata . najviac si poradil tu , až 6 x https://www.parabola.cz/forum/topic-94045/
nikto nepoďakoval .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Jsem tu na Parabole byl od roku cca. 2005, ale už nevím jak jsem se přihlašoval.

danrdanr

Doplnění - pamatuji si , že tehdy jsem si nastavil první multifocus - 5, 16,19,23 na 80cm. :)

danrdanr

Nabídni to na Bazoši za odvoz nebo komplet za flašku.Neřeš to v Diskusi na Parabole......

Za 10 let 12 příspěvků.....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@danrdanr

Nebylo ještě bez registrace?

MMorous

MMorous

povinná registrácia bola až od roku 2006 .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Tieto veci riešim zásadne cez Bazos.

feko
Registrace: 10/2007

@Brumo

Nepamatuju přesně

MMorous

@Brumo

Neni som si taký istý, pamätám sa na niektorých užívateľov, napr. Antonín, Gespa, Saxon ...... boli tuším už v registrácii od roku 2004, ale ruku do ohňa by som za to nedal.
@redakcia- možno by nám zopár riadkov z historie mohli poskytnúť. Napríklad, kto bol medzi prvými užívateľmi, koľko nás tu je registrovaných a podobne.
K téme: veď to ponúkni do bazaru tu na bazáre, alebo ako zvyčajne bazoš Cz aj SK. Ja som takto dlho ponúkal nejaké veci, ale po čase sa mi ozval nejaký maník a zobral mi úplne všetko, za smiešnu cenu. Ale mne to už fakt zavadzalo. Treba byť trpezlivý.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

...oprava

...do bazáru tu na parabole .... ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra