![]() |
|
Skylink ready prijímače blokujú programyOd piatku 13.06.2025, prijímače Skylink ready: Silver Sky IRHD - Bensat IR-PVR - LinkBox HD - blokujú programy na frekvencií 12012, robí to ešte niekomu na týchto prijímačoch? Po zapnutí programu z tejto frekvencie funguje program na 5. sekúnd a zamrzne celý prijímač. |
satmonter
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 358 |
![]() |
|
@satmonterChyba v příjmači,nemáš schránku |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programyRobí to aj diway |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@amperNapíš aj mne , zaujíma ma to, čo spustili na tej frekvencii. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
ASTRA 3C12012V29900SPORT 1 HD CZ od 12.VI.2025 !!! |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programyJeště Vám to dělá? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
@ amperUž som ju aktivoval. |
satmonter
![]() |
|
Tv Sencor a TV Orava.Blokovanie programov na frekvencií 12012 už začalo aj na Televíznych prijímačoch so satelitným tunerom a modulom Irdeto s kartou, značky SENCOR a ORAVA- O s tromi čiarkami. |
satmonter
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programyŽeby nestíhali dátový tok? Tak ono to boli črepy už vtedy, pred desiatimi rokmi, takže žiadne prekvapenie. Ale že si skyl nas..ie do vlastného hniezda, to vlaste tiež neprekvapuje. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 343 |
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programy..malá konšpiračná teória-zrejme to niekto robí naschvál z určitého dôvodu, hádajte akého.Tie stroje majú už niečo odžité a treba ich dať preč, aby si ludia zabezpečili, samozrejme na svoje náklady, nové prijímače.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 314 |
![]() |
|
@romannitraTo nie je "malá konšpiračná teória", to je hlupost.Tym by vyrobca dosiahol akurat to, ze ze si pouzivatel kupi sat prijimac inej znacky. A to istotne nechce. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 725 |
![]() |
|
@Jean Renoa rommannitra snad píše o výrobci ? To je fakt hlupost. Jedná se o provozovatele vysílání, který je technicky mírně řečeno neschopny otestovat změny. Vedlejším produktem jeho neschopnosti jsou uvedené problémy s přijímači.Ve své podstatě se ale zároveň potřebuje zbavit přijímačů s Irdetem bez vyššího zabezpečení. Na tyto přijímače nikdo nový sw neudělá. Musel by zaplatit výrobci a zároveň M7 za otestování.Uvidíme, jestli chybu opraví nebo jí zneužije. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 037 |
![]() |
|
@RAFI007Niečo na tom bude, nie tak dávno som mal blu-ray rekordér s dvojitým satelitným tunerom PANASONIC DMR BST 700, rok výroby niekde 2012. Fungoval ako švajčiarske hodinky, nahrávanie voľných aj kódovaných programov s príslušným vybavením - dekódovacím CI+ MODULOM a kartou SKYLINK IRDETO. Odkedy spustili na Skylinku stanice CANAL + ACTION, CANAL + SPORT, rekordér nedokázal urobiť záznam, kontrolka REC len preblikávala... Všetko ináč fungovalo, všetky stanice normálne rekordér odkódoval, ale dalo sa len pozerať, ale už nie náhrávať...Záznam sa dal urobiť už len z nekódovaných tv.Tiež mám pocit, že sa budú snažiť nejakými technickými "grifmi" zbaviť starších mašín, v ktorých ľudia používajú karty IRDETO... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@satmontertak mě se stalo to samé a také v pátek, ale na frekvenci 12265 (nova prima..)Tato frekvence nejde, ale je zajímavé že Nova sport 1 jediný maká. Podotýkám, že jsem u freeSatu, ale migroval jsem již na astru. Na infolince nic nevědí jediné co mi mohou prý udělat je výměna karet takm už mi je posílají... |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@VojdaAle to Ti ten problém neodstraní![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
@Vojda12265 je problem i na SK sú tam Jojky, originál Skylink s virtuálnou kartou opravili ale niektoré ostatné majú problém občas vypadne signál a ked nabehne nedekoduje, musí sa reštartovať |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programyzapol som starý Linkbox a všetko ide... kde je problém...? |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 559 |
![]() |
|
@zolyU niekoho v pochopeni pisaneho textu...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 377 |
![]() |
|
RE: Skylink ready prijímače blokujú programyDal jsem včera vyhledat SPORT 1 HD CZ a nenatáhl se jako nový program, ale přepsal se jen název původního HobbyTV. Nevím, jak jsou organizované databáze vámi zmiňovaných přijímačů, ale snad by stálo za to zkontrolovat zda neobsahují dva programy se stejným PID. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
![]() |