, sekce: Skylink |
|
Nova Sport 3Zdravím.Práve sledujem futbal na Nova Sport 3 zápas 1. FC Kaiserslautern - VfL Bochum. Kvalita obrazu a zvuku je zlá aj cez sat aj cez net. Operátor Skylink. Je to ich chyba alebo je chyba v prenose z Nemecka? Dosť ma to vyrušuje a znervózňuje. Jeden zápas chcem vidieť aj to je na... šak viete na čo.🙄 |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 521 |
|
|
RE: Nova Sport 3Pozerám to na Digi SK a sú tam rôzne obrazové vady. Ako vidieť na zápase že tam prší, možno tu je problém. Zvuk však ok.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 186 |
|
|
@TamiZlú kvalitu obrazu som registroval pri výkopoch či prihrávkach, lopta letela pomaly akoby pri spomalenom zábere. Čo sa týka zvuku, tak bolo počuť také občasné praskanie, ktoré síce netrvalo dlho ale objavovalo sa často. Liezlo mi to na nervy. Keď som prepol na Nova Sport 6, tam prenos z Bundesligy v poriadku.Vlastne chcel som len vedieť či bol tento problém, konkrétne u tohto zápasu aj u iných operátorov. Tak dík za odpoveď. |
Halford89
|
|
@Halford89Toto isté som mal aj pripomínalo mi to fifu na PC dosť pomaly záber keď hráči sa rozbehli za loptou ako keby to bol prenos z roku 2002 pri PC hre na starom počítači.Uz som to spozoroval minulé pri 2 bundeslige sa to stáva dosť často až trhavý obraz, mám to cez DIGI SAT aj Digi GO.Takze nie si sám.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 297 |
|
|
RE: Nova Sport 3Teraz mám na Nova Sport 3 zapnutý Borussia Dortmend - RB Lipsko a všetko šlape na 100%. Ktovie od koho berie Nova Sport prenosy zo zápasov 2. Bundesligy... takže tam bude pes zakopaný. |
Halford89
|
|
@Halford89Ten zvuk ako som písal som nepozoroval. Nemal som to však úplne nahlas. Ten obraz presne ako popisuješ, také občasné záseky. Áno, teraz už je všetko na NS3 ok.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
@TamiKlesá aj vám signál aj pri peknom počasí?Či je chyba iba u mňa prijímač mám 3 rokyDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Pozoroval som to iba pri Nova Sport 5 SK. |
Halford89
|
|
@Halford89Vďaka za odpoveď mne to robilo iba pri NS 3 a CANAL+Sport čiže na pozícii 1W.Ale nerobi to stáleČo je divné. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Áno, pri canal + sport som pozoroval úbytok signálu.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
@TamiĎakujem za odpoveď som si myslel že je chyba u mňaDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Na chvílu som prepal na Nova Sport 3 Arminia Bielefeld - Schalke 04 (2.Bundesliga) a všetko bezchybne. Dúfam, že takýchto chýb bude čo najmenej. |
Halford89
|
|
@Halford89To dúfam aj ja kedysi boli výpadky aj pri Bundeslige, ale už to prestalo.Nech sa darí úspešný týždeň prajem.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Dík.. aj tebe |
Halford89
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|