Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Pořady v televizi

Oneplay zařadil regionalky

Dnes jsem zjistil v seznamu programu regionální stanice TV Praha, TV Brno, Tv ZAK, TV Morava, rtm+, TV Polar...jsou na pozicích od čísla 231... Mam balík maximum. Chtělo by to ještě oživit i nějakými základními programy německé, polské nebo italske tv.

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Oneplay zařadil regionalky

Ještě doplním jsou součástí všech balíku Oneplay včetně základního internet k TV s 52 programy zdarma, bývalý Modrý.

HYPER

Jsou tam asi 🌙

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Picolo

Ok, nějak jsem to nezaregistroval, sleduju občas programy a hlavne sportovní v oblibenem seznamu a včera jsem na to náhodně přišel, když jsem projížděl celý seznam oblibenych. Domníval jsem se, že jsou tam teď od pondělka 3.11..Jsem zvědav na 1.12. jak to bude s programy pod Oneplay. Zdá se ještě něco malinko změní po převzetí O2 TV. S cenou balíčku by se hýbat nemělo a to ani během příštího roku.

HYPER

Taky jsem to objevil úplnou náhodou. Chvilku šel volně True Crime. Teď je na jeho pozici Joj Cinema s piconem Viasat Nature. Některé regionálky mají hroznou kvalitu obrazu.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra