, sekce: Jiné placené TV |
|
Aký IPTV BOX pre starú TV?Dobrý večer mám otázku končí JOJ cez anténu a v rodine sa má pýtajú či majú ísť do PAY TV od Plustelky alebo či ísť do IPTV/OTT majú doma starý tv na izbovú anténu ale chcú ísť do IPTV bude stačiť Homastics tv box ? Dal som im na skúšku Sweet tv a veľmi si to pochvaľujú mal som promo kód grátis tak mu to poskytol na skúšku síce to pozerá iba na Notebooku ale chcel by IPTV box , tak ja mám Homastics tv Box a som spokojný,ako rezervu k satelitu.Su ešte lepšie boxy od tohto? Napríklad s 2Gbwifi router nemá v tej miestnosti kde tv , síce má optiku od Telekomu ale tá je u TV príliš drahá.Ale Sweet tv mu vyhovuje.Cena cca do 50€, Ďakujem za odpoveď.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
@Zetor25Keď si pochvalujú Sweet.TV tak im to nechaj, predsalen je tam archív, skoro všetko v HD oproti Plustelke a nemusia sa báť, že keby drgli omylom do antény tak by o signál prišli a mal by si s tým zbytočne starostiSAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 793 |
|
|
@marpo313Vďaka za odpoveď ja som kúpil box s ovládačom bez čísla síce mne to nevadí lebo keď pozerám niečo na YouTube tak to prepínam mobilom.Takze YouTube mám spárovaný s mobilom.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ako chceš ale Strong odporúčam.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Vďaka za odpoveď možno pozriem niečo cez abcom alebo naymajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Skús pozrieť aj Alzu, tam majú väčšinou lepšie ceny ako Nay.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Oki z alzou mám tiež dobré skúsenosti občas tam natrafim na zľavy.Pozeral som aj ellano skmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Gogle TV streamer box. Aktivuj si SZ poslal bych ti adresu na IPTV jestli máš zájem. |
Libor1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 186 |
|
|
@Libor1Tak mám Sweet tv + Digi TV ktorú mám ešte grátis k satelitu uvidíme do kedy.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Poslal bych ti odkaz na Discord. |
Libor1
|
|
@Libor1Ako sa tam voláš?Idem pozrieť účet dlho som tam nebolmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Discord libor3892 |
Libor1
|
|
@Libor1Skús pozrieťmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Libor1Máš tam žiadosťmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ináč prečo nemáš aktivované PM? Len by ma to zaujímalo lebo príspevkov máš dosť takže máš možnosť si to aktivovať.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Máš discord? keď tak píšeme tam.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25K Homaticsu som dokúpil ovládač s číslami (myslím okolo 15,- EUR), mám viacero prístrojov, ale s týmto som najspokojnejší ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 532 |
|
|
@DzordzoOkej tak ja mám iba ten bez čísel ale zvažujem ze kúpim aj ovládač s číslami ja som ho kupoval minulý rok v máji ešte keď boli MS v hokeji tak bol v akcii ale keď pozerám futbal cez aplikáciu Digi tv a , Canal+Sport tak obraz ako víno, trávnik je ostrý dosť.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Ja mám bez čísel a nechýbajú mi, ale starším môžu chýbať...SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
RE: Aký IPTV BOX pre starú TV?Ovladac bez cisel? To znamena, ze ked chces prepnut z programu c.1 na program c.54, tak musis 53 krat tuknut do ovladaca???UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 798 |
|
|
RE: Aký IPTV BOX pre starú TV?Tesla XT850 - vladač s čísly + dvbT |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 399 |
|
|
@black13aTak ja som dostal v balení diaľkové , bez čísel,ale plánujem dokúpiť aj s číslami lebo cez leto to dávam vonku pod altánok v zime to mám ja v izbe ale inak je to fajn.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@black13aHejSAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Tak ono je to možné ovládať aj mobilom?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Strong SRT420 šlapeAB ipbox 55HD
|
lfc0611
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: Aký IPTV BOX pre starú TV?Mám se Strongem (asi STRONG SRT420) u starší TV (TV bez DVBT2, bez wifi, bez RJ45, avšak s výborným RGB LED panelem), docela dobrou zkušenost. Není to dokonalé, ale dá se s tím žít, má to funkční HDMI-CEC, takže jeden ovladač. Skylink.live, youtube, netflix, nenarazil jsem na lokální soubor, co by to nedovedlo přehrát...a za celkem málo peněz. Na druhé straně nepoužívám na tom nic extra, takže je možné, že pro náročnějšího uživatele to bude mít omezení. Ale kdybych měl nároky, pak bych asi volil rovnou normální linuxový komp, s nějaký donglem pro DVBT2. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 429 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|