Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Aký IPTV BOX pre starú TV?

Dobrý večer mám otázku končí JOJ cez anténu a v rodine sa má pýtajú či majú ísť do PAY TV od Plustelky alebo či ísť do IPTV/OTT majú doma starý tv na izbovú anténu ale chcú ísť do IPTV bude stačiť Homastics tv box ? Dal som im na skúšku Sweet tv a veľmi si to pochvaľujú mal som promo kód grátis tak mu to poskytol na skúšku síce to pozerá iba na Notebooku ale chcel by IPTV box , tak ja mám Homastics tv Box a som spokojný,ako rezervu k satelitu.Su ešte lepšie boxy od tohto? Napríklad s 2Gbwifi router nemá v tej miestnosti kde tv , síce má optiku od Telekomu ale tá je u TV príliš drahá.Ale Sweet tv mu vyhovuje.Cena cca do 50€, Ďakujem za odpoveď.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aký IPTV BOX pre starú TV?

Jo ještě: pokud to není opravdu kvalitní TV, které je škoda do popelnice, tak bych jako řešení volil nákup nové TV se současným dobrým panelem. Protože by to bylo více much jednou ranou. Jedna moucha je - s rostoucím časem roste i pravděpodobnost neopravitelné poruchy staré TV, která pak vyvolá nákup nové, a peníze za externí box jsou vyhozené oknem.

TomSenior
Registrace: 3/2025

@TomSenior

Tak tv bola stavaná na DVBT keďže už nebude tam JOJ zdarma tak zvažujú Sweet tv ,ale tak zoberiem svoj box na ukážku ako to vyzerá a funguje a potom sa uvidí ,v rodine sa tomu odvetiu venujem iba či už PC alebo SAT TV + IPTV takže viem aj poradiť ale aj opraviť veci ktoré nejdú.Ale inak ďakujem za odpoveď a rady. ;)

Zetor25

@Zetor25

Kup tu Teslu nebo Strong.O proti ostatním tam je vstup na pozemák a připojení USB kby jsi chtěl přehrát něco s flešky.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

Tak ono i ten Homatics světe div se má usb vstup, takže přehrát tam nějaký film není žádný problém, jinak taky jsem si dokoupil číselný DO.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Vraj dáva box aj sweet tv grátis je to pravda?

Zetor25

@Zetor25

To je asi kachna nikde o tom nepíší a ani nemyslím , že by Sweet TV měl nějaký svůj box.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Zetor25

Ak predplatíš balík L na rok, tak máš zadarmo box.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Okej toto som pozeral tiež lebo to zháňam pre známych v rodine tak sú spokojní so sweet dal som im na skúšku samozrejme e-mail s nickom nie s mojím menom lebo som mal ešte voľné zavedenie 1 ,tak zvážim ten Homastics tv čo mám.

Zetor25

@Zetor25

Box pre Sweet TV: INEXT TV5 Ultra

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

RE: Aký IPTV BOX pre starú TV?

Máte niekto Mecool KM7 SE? Je to aspoň trocha použiteľné? Šľape tam aspoň kodi bez problémov?
Televízii neholdujem, ale potrebujem na občasné použitie v kuchyni, vrátane streamu z stb a všeobecne zo siete. Na použitie možno 3 krát do mesiaca nemám chuť investovať viac peňazí.

Kasr
Registrace: 8/2008

@bmilan

Tak kamoš už objednal originál box ten čo si dal, snáď to bude stačiť.Maju ho aj ja svojej stránke, vďaka za odpoveď a rady. ;)

Zetor25

@Zetor25

Len pre info, mám Sweet TV, aj box Sweet TV z akcie na 1/2 roka (teda za akciovú cenu 50 EUR na 1/2 roka aj s boxom ...), ale Disney+ som v ňom nerozchodil. A Sweet TV ani nepozerám, bol som len zvedavý, po poslednom usporiadaní má Antik omnoho lepší a prehľadnejší archív - tam zostanem aj s Homaticsom, kde idú všetky aplikácie vrátane Disney+

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Zetor25

Sweet TV box by som kamošovi za poštovné aj daroval, u mňa neuspel ...

Dzordzo

@Dzordzo

Ďakujem za ponuku kamoš chce iba 1 apku chcel iba radu od domňa lebo anténa zdarma končí tak pomáham zháňať nejakú dobrú službu tak som mu odporúčal aj ten Homastics tv čo mám ja ako rezervu k satelitu kde mám apky Canal+,Antik TV,Sweet TV,a Digi GO + YouTube,Lebo to chce na dva tv 1 pre seba 1 pre mamu , tak som mu odporúčal ten box zo Sweet TV do koľkých dní ti to prišlo? :O Tak som rozmýšľal že či nechce Antik tv lebo internet má optický.Mozno je to rýchlejšie ako mám ja vzduchom?Na anténu.

Zetor25

@Zetor25

Asi 14 dní im to trvalo. Ak chce len základ, má ho teraz v Antiku za 24,- EUR/roks 2 prístupmi TV + 5 mobilných

Dzordzo

@Dzordzo

Okej ďakujem za odpoveď a pekný víkend prajem.

Zetor25
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra