Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Jiné placené TV

Canal+Sporty

Nemáte na těchto kanálech někdo poslední tak 3-4 dny problém s obrazem?Kostičkuje,rozpadá se,seká se?

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně včera

@dawis77

Kebyže hociktorá iná športová stanica by ti kockovala tak by si tu nadával že sú to amatéri a je to sila. Ale keď Canal+ tak nič :laughing:

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

jen se ptám,protože mě operátor odpalkoval.

dawis77

@dawis77

Dobre. Ani v aplikácii CANAL+, ani v Magio TV, ani v Skylink Live TV ani na Skylink SAT som nemal zatiaľ problém. Ale ani s ostatnými stanicami.

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313

RE: Canal+Sporty

všetko ide správne...

zoly
Registrace: 9/2012

Na Oneplay občas zásek na 1 sekundu. Většinou pouze 1x po přepnutí na nějaký kanál.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

@dawis77

Já bych to viděl tak na koště :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

dawiss77

U mě včera rovněž občasné zakostickovani na programech Canal+ v Oneplay přes tablet.Na satelitu přes Skylink ani přes Skylink live a přes ten multimediální přijímač od O2 jsem to neoveroval.Prijimam to přes wifinu.

HYPER
Registrace: 11/2010

@dawis77

Ano, přes Oneplay, včera konferenční přenos na CS 2 hrůza

jean55
Registrace: 11/2018

díky moc za info,pokud to nedají příští týden do pořádku tak jich zruším!Protože ostatní kanály sou v naprostém pořádku!A Canal+Sporty taky byly ještě tak 3-4 dni nazpátek!Protože oni sou schopni s tim nic nedělat a tvrdit že problém je na mé straně!Tak proč mi ostatní kanály hrajou perfektně!

dawis77

@jean55

ui jak tam běží teď tenis tak atky hrůza,kontaktoval sem je a jak sem psal chyba není u nic a jak sem jim na to řekl že ostatní programy sou OK tak mi to nedokázali vysvětlit proč tomu tak je.

dawis77

@jean55

už vím už u více lidech kterým to taky dělá takať sakra operátor nekecá že to není u nich ten problém.Zkus jim napsat,ať nás je více,samo se to nevyřeší...

dawis77

@HYPER

můžeš zjistit třeba teď jestli ti to dělá u ženského tenisu,díky.

dawis77

@dawis77

Včera som sledoval futbal, prepínal som medzi jednotlivými stanicami a všetko bez problémov. Teraz takisto bez problémov. Sledované na Skylink Live TV.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

není to problém u všech samozřejmě,ale už vím o pár lidech co mají stejný problém co já!Ostatní kanály OK tak jistě u mě problém nebude.

dawis77

Voyo.sk má čudné verzie C+ Sportov. Donedávna všetky boli bez označenia “HD” vedľa loga. No také 3 týždne cca vysiela hlavný C+ S s označením “HD”, ostatné 2-8 nie. V Skylink Live TV a v CANAL+ vysiela C+ S 1-2 s bielym symbolom, 3-8 s čiernym. Majú v tom dosť veľký neporiadok.

marpo313

@dawis77

Inak nedávno mal hlavný Canal+ Sport zníženú kvalitu obrazu, resp. obraz bol veľmi tmavý, farby nevýrazné. Registroval som to až 2 víkendy po sebe! Aj som im písal vtedy a bez odozvy.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

to sem taky zpozoroval!

dawis77

@dawis77

Jo ty barvy a snížená kvalita včera na Canal Sport 5 + i to časté kostičkovani při zápase Manchester United - Wolves

jean55
Registrace: 11/2018

Áno, pamätám si to. A vieš čo bolo zaujímavé? Že na mobilnom feede a v datazóne bol obraz v poriadku. :laughing:

marpo313

dawis77

tak na Oneplay na Canal+ a Canal+2 běží záznam ze včerejška.Canal+ PL konferenční přenos,Canal+2 WTA500 tenis.U obou občasny rozpad obrazu v určitých místech.Na Skylink live je to ok.Takze je někde zádrhel při přenosu z PL.U verzi 4 až 8 jsem to nezpozoroval při obraze s info tabuli o přenosech zápasu PL.Uvidime zítra při dalším živém přenosu,zda to bude už ok nebo ne.

HYPER

dawis77

Někdo jim asi utnul optiku nebo metaldrat na trase z odbavovacího centra. :))) To víš,oni mají v plánu teď zlepšovat internet hlavne přes optiku tam kde je to možné.

HYPER

@jean55

kontaktoval sem je kvůli těm problémům s obrazem na Canal+Sport a problém na mé straně zněla od nich odpověď.Kašlu na ně,s něma se nedá nic vyřešit.Ale když sem jim řekl že ostatní programy sou v pořádku tak na to odpovědět neuměli...Teď koukám na dvojce na tenis a obras se taky seká...

dawis77

@HYPER

asi v tom to bude ale až mi neříkají že problém je u mě.

dawis77

@dawis77

Určite to zruš, problém je na ich strane a bude to ešte horšie.

matov3
Registrace: 11/2007

@HYPER

tak na oneplay pres ten box s roku 2022 novejsi mi to taky dela na canal +sport i canal+sport 2 ty zaseky nebo rozpijeni obrazu....kdyz jeste mam skylink live tu aplikaci stahnutou v tom boxu to nedela a obraz a kvalita je v pohode....tak asi internetem to neni kdyz mam okolo 50Bbit/s..

kolopik
Registrace: 4/2014
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra