včera, sekce: Jiné placené TV |
|
Canal+SportyNemáte na těchto kanálech někdo poslední tak 3-4 dny problém s obrazem?Kostičkuje,rozpadá se,seká se? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 926 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
včera |
|
dawis77Možná to bude mít souvislost s nedávným přerušením optického kabelu ve Finskem zálivu nebo nějaká větší nepřízeň počasí,když jsou teď ty sněhový bouře v určitých mistech.Zalezi na trase odkud to bere Oneplay do svého odbavovacího centra.U bundesligovych zápasu jsou také některé přenosy s občasným rozpadem obrazu.Ja to zatím nepovažuji za něco hrozného.Verim, že se to vyřeší za nějakou kratší dobu,když to bylo předevcirem ještě ok.Zatim bych to rozhodne nehrotil. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 793 |
včera |
|
@dawis77Tá ich podpora CANAL+ je fakt biedna. Minule ma poslali kade-tade, že nech sa im nesťažujem na pozíciu loga. A prečo by som sa nemal? Veď to logo je pomaly v štvrťke obrazovky. A už roky nevedia odstrániť ten symbol HD ktorý je vôbec nečítatelný lebo je to len malá blcha na obrazovke. Dúfal som, že kúpia ATP a LM, ale mám veľké pochyby o nich. Skylink a ich vyraďovanie staníc hovorí za nich.SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 760 |
včera |
|
@HYPERno,ale tak ať mi netvrdí že u nich je vše Ok a problém bude u mě.To určitě!To by byl problém i s ostatními kanály. |
dawis77
včera |
|
@marpo313to ATP je reálné že koupí od roku 2027.Zájem mají velký. |
dawis77
včera |
|
@kolopikkdyby to bylo netem či stb tak máš problém se všemi kanály nejen z Canal+Sporty. |
dawis77
včera |
|
@HYPERmusím to hrotit,protože jinak s tim nic dělat nebudou a budou tvrdit že chyba u mě. |
dawis77
včera |
|
dawis77víš jak to je.U Skylinku je to podobný,však to znáš.Operatori většinou o některých problémech nemaj žádný info a když se spojí s technikem, tak ti múzou říct,že je to ok nebo není.Spis se ale moc vybavovat nechtěj a když, tak to resi...pošleme technika..Jenom jestli si mluvil s operátorem,taky se mohlo jednat o umělého dědka nebo babku. |
HYPER
včera |
|
@HYPERvšak jasně,ale člověk se musí ozvat e nenechat si vnutit to že ten problém bude u mě. |
dawis77
včera |
|
dawis77samozřejmě souhlas,je potřeba je o tom informovat,čím více zákazníku se ozve tím líp a začnou to řešit.Stejna situace je a byla u Skylinku.I kdyby to bylo u nich v Praglu ok,tak jinde tomu tak nemusí být a chyba je někde na trase.Videl bych to u nich na centrale.Jestli nemaj problém s tím jejich Panasonic vybavenim.No já myslím,že tech telefonátu dnes je víc a ověřují si to. |
HYPER
včera |
|
@HYPERposlal jsem jim nahravku na mobil 30sekundovou co dela ten canal + sport u fotbalu co bezi zaznam pres box v tv....behem te nahravky ten obraz 4-5x se rozpijel na mistech......tak jsem zvedavy co s tym udelaji. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 870 |
včera |
|
kolopiktak trochu souhlas,ty jejich dodávány multiprijimace jsou technicky nic moc.To už je na to líp třeba Strong se svým typem s pozemním tunerem T/T2. |
HYPER
včera |
|
kolopikok.Ted jsem to ověřoval i na multiprijimaci a dělá to taky.Ostatni programy šli normálně.Jsem zvědav,za jak dlouho se to vyřeší.Uvidime. |
HYPER
včera |
|
@HYPERna moji adresu a ucet udelali poruchovy listek,ze se nato technici podivaji na to video co jsem poslal.....uvidime kdy se ozvou apod...beztak to bude as pristi tyden. |
kolopik
včera |
|
RE: Canal+SportyTaky jsem si na Oneplay všiml v posledních dnech občasného rozpadu obrazu na Canal+ sport.Ale jenom kanály Canal+ sport.Ostatní kanály OK.Ještě mám Skylink live ale tam vše OK.Problém má pouze Oneplay. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 260 |
včera |
|
@HYPERale to jim musí někdy vysvětlit že problém není na straně jednotlivých zákazníků,oni si nedají říct... |
dawis77
včera |
|
@garrrrymohl bys jim to dát taky vědět,ať si nemyslí že to je problém na mé straně.Díky. |
dawis77
včera |
|
RE: Canal+Sportydělá to i na webu Oneplay když tam se přihlásím a sleduji Oneplay na počítači.. |
dawis77
včera |
|
@garrrryano,ostatní kanály jsou OK. |
dawis77
včera |
|
@dawis77Jak ti to může dělat i na Oneplay, když jsi s O2 skoncoval. To mi dajako nevychádza. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 329 |
včera |
|
RE: Canal+Sportypo mojich zpravach na oneplay konecne napsali dobrou zpravu pro nas vsechny,ze neni chyba na nasi strane:Máte pravdu, nejde o chybu Vašeho internetu ani zařízení. U kanálů Canal+ aktuálně řešíme problém se stabilitou signálu (tzv. fragmentování), který se projevuje rozpíjením obrazu nebo kostičkami. Technici na opravě pracují. |
kolopik
včera |
|
RE: Canal+SportyTeď se dívám na Canal+Sport na záznam fotbalu. Na O2 se to cuká. Mám ještě možnost koukat na Skylinku tam je vše OK. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 211 |
včera |
|
RE: Canal+Sportytak mi přišla SMS od nich že problém se týká více zákazníků a problem intenzivně řeší.Tak to sem zvědav kdy to vyřeší.A hlavně se mi snažili dnes namluvit že je u mě problém. |
dawis77
včera |
|
@bretahuž sem u nich zpátky.To víš je přecházím často.Vše nej v novém roce. |
dawis77
včera |
|
dawis77Vítej zpátky u kyslíka |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 260 |
včera |
|
@garrrrydíky a vidíš sotva sem tam chvíli už zase nějaký problém,no uvidíme jak se to bude vyvíjet dál |
dawis77
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|