Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivačný web SKYLINK

Ahojte všetci, čo aktivujete karty zákazníkom. Nevšimli ste si, že už sa nedá využiť náš poplatok skylinku na kauciu ? 200,- Eur sa nedá použiť na aktivácie ? To tam už nepridajú ? Použitelný limit je ukrátený o 200 Eur, ktoré sme im vložili ako kauciu ???? Prečo si to len tak zobrali ??
Samozrejme odpoveď zatiaľ žiadna.

EMP1
Registrace: 11/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivačný web SKYLINK

ja som im kauciu nedaval a hotovo. Svietilo to tam sice, ako keby som bol dlznik. nerozumel (nerozumiem) som vyznam kaucie v tomto pripade.

tomko
Registrace: 1/2006

@tomko

A o to práve ide - od marca to zmenili a chcú viazať tých 200,- EUR a znemožniť mínus ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@EMP1

Potvrdzujem, bez kaucie to nejde aktivovať a ani história platieb a prehľad mesačných vyúčtovaní som nikde nenašiel ...

Dzordzo

@EMP1

Dostal som odpoveď, pokiaľ sa mi nepáči, môžem ukončiť spoluprácu a vrátia mi nespotrebovaný kredit aj s kauciou ...

Dzordzo

RE: Aktivačný web SKYLINK

Do nové Registrace a správy služeb jsem přešel bez aktivace přímo přes odkaz v emailu s původními přihlašovacímí údaji.Kredit tam byl -4500,-. Po nabití kreditu a platbách mám teď -3000,-.(z kauce -2000,-) Evidentně se dá použít i platba z kauce. A co se týče vyúčtování a aktivací tak je to v položce Platby a vyúčtování. Původní vyúčtování 1.-.2.2026 je ve staré aplikaci.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra