, sekce: Skylink |
|
Skylink - problém SIPOZdravím,u Sylinku prý mají problém s párováním plateb přes SIPO. Karta cca tři dny nefunkční, i přes doložení všeho potřebného, náprava v nedohlednu. Pokud někomu též nehraje, tak v tom není sám. Dle podpory si mám prodloužit předplatné jiným způsobem a pak se teprve dohadovat. Naštěstí se u mne jedná o málo využívanou zálohu TV příjmu. |
Leclerc
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 9 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOJo dával sem penize přes kredit už tam 1000kc měsíc a nic |
nozro
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 22 |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOJa jsem měl také takový problém .Zavolal jsem na jejich linku problém hned vyřešily |
erny
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOPrečo využívať v dnešnej dobe SIPO, keď tu máme internetbanking?Vždy som to bral ako služba pošty pre nesvojprávnych, zvyknutých vystávať dlhé rady u prepážky, aby vedeli zaplatiť nájomné, elektriku a plyn. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 129 |
|
|
@Spacerjestli to není přes sipo levnější |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 597 |
|
|
@SpacerSipo sa dá platiť aj cez internetbanking!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 311 |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOCez SIPO mám nastavené platby iks rokov a idú mi tade platby aj za Skylink. Jediné obmedzenie bolo, že keď som chcel v minulosti zmeniť balík, tak som im musel zavolať. Ale inak všetko šlape tak ako má. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 869 |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOSipo mám na nájem, ostatní mobilem. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 730 |
|
|
RE: Skylink - problém SIPOSIPO je na pokraji krachu ! Díky České poště. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 874 |
|
|
@WarpikNo skor to bude kvoli vasim poslancom :-)UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 847 |
|
|
@LeclercSouhlas s Inkasem, vše doloženo. Už 11 dnů tma ... |
Honza S
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 51 |
3dny |
|
Po týdnu odpověď Skylinku"Dobrý deň, mrzí ma to ale neviem Vám povedať, kedy požiadavka bude spracovaná."Další důvod tuto službu už neobnovit. |
Leclerc
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 9 |
2dny |
|
@Spacera proč bych stál na přepážce, když se mně to automaticky strhává z účtů a nemusím nic řešit v internetovém bankovnictví ?Mám dojem, že systému SIPO nerozumíš, nechápeš některé výhody SIPO a děláš ze sebe....... |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 131 |
2dny |
|
@RAFI007Já v sipo žádné výhody nevidím,spíš naopak,problémy se zrušením platep.Souhlas s inkasen,přes bankovní účet,žádný problém! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 520 |
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOProblém to je .Platba stržena, potvrzení o platbě zasláno a Skylink od 3.dubna nereaguje, kartu vypnul ... |
Honza S
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 51 |
2dny |
|
@Prosatco tak platit několik bytů. Pro každý byt jsou všechny sdružené platby přes samostatně placené SIPO přes účet pro kompletní měsíční vyúčtování. Navíc v tomto tématu se nejedná o vlastní problém systému SIPO ale o problém u M7 s přechodem na nový systém a totální neschopností tvůrce nového systému. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 131 |
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOPřesně. Několik nemovitostí a u plateb bankovnictvím by se jeden zvencnul - protože ne každý umí inkaso. Ale jeden jediný byt - proč ne. Tak jako tak zde řešený problém nemá s metodou platby nic společného. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 522 |
2dny |
|
@RAFI007Ale rozumie. Ak chceš v SIPO niečo zmeniť, tak musíš ísť na poštu. Inak to neurobíš. Oproti inkasa alebo trvalého príkazu, čo všetko urobíš cez internetbanking.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 789 |
2dny |
|
@ProsatDarmo to tu vysvetluješ že SIPO je už zastaralý spôsob platby niečoho.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOProč by byl zastaralý? Někomu se hodí, jinému pro jiné účely nikoliv. |
TomSenior
2dny |
|
@TomSeniorLebo je zastaralý. Každý má mobil ale kým si človek neuvedomí, že ten mobil nie je len na komunikáciu na facebooku tak ťažko pochopí niečo iné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOVy si představujete, že všichni žijí jako vy. S mobilem v ruce i v tramvaji. Na cestě ze závislého zaměstnání do pracně získaného jediného bytu. Svoje místo opustíte jednou ročně na dva týdny na dovolenou. Jenže lidi žijou i podstatně jinak. Mají jiné potřeby a jiná řešení. |
TomSenior
2dny |
|
@TomSeniorNo ja mám 57 rokov, takže to čo píšeš je nezbytné. A hľadaj kde by si mohol niečo vylepšiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOAsi si zaostalýT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOJednu chvíli jsem si myslel, že si tropíte šufky. Ale vy to myslíte vážně. Tak s tím se nedá nic dělat. |
TomSenior
2dny |
|
RE: Skylink - problém SIPOVeď píšem, že je to pre nesvojprávnych, ktorí si nevedia zriadiť a menežovať trvalé platby v internetovom bankovníctve. Jediná výhoda SIPO je pre bytový podnik, že nemusia platiť účtovníčku, ale radšej zaplatia poplatky pošte, aby im spárovala jednotlivé platby. Lenže tie poplatky musím platiť pošte aj ja, ktorý nemám o služby tak neschopného podniku, ako je Slovenská pošta, vôbec žiadny záujem. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 129 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|