, sekce: DVB-T přijímače |
|
ANTIK Ultra Nano TV StickZdravím.Má někdo a spokojen nebo ne? Někdy se při přepínání programů rozjede a nejde zastavit.. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: ANTIK Ultra Nano TV StickPokiaľ som to mal funkčné, bolo to celkom OK, len citlivosť na WiFi signál bol slabší. Potom som sa s tým trocha hral, prehadzoval diaľkové ovládače, až sa mi napokon nevedel pripojiť na servre Antiku a zostal mi HW kľúčik v krabičke... |
wrangell
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 65 |
|
|
ANTIK Ultra Nano TV StickNa pozeranie to stačí. Rozbehať to bol trochu oriešok, ale nakoniec to ide. Wifi je naozaj slabé, zatiaľ kým nie sú MS v hokeji a sieť nie je preťažená tak O.K. Je to určite lepšie, ako apka Antik. Pre mňa je dôležitá možnosť zoradenia favoritných kanálov. Aj archív je celkom prijatetelný. Mne sa tiež zo začiatku kurzor rozbehol a nie a nie ho zastaviť, ale nastavením citlivosti kurzora v menu to už funguje.VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 47 |
|
|
homkoTak to je dobrá informace o tom nastavení citlivosti kurzoru. |
mcm1
|
|
RE: ANTIK Ultra Nano TV StickJa som spokojny. Zo zaciatku trochu problem pochopit filozofiu ovladania s dodanym jednoduchym dialkovym ovladacom, najma farebne bodky, ale uz OK. Nemal som ziadne problemy s rozbehnutim ak nepocitam, ze bez prvotneho upgradu sa nerozbehol. Nosievam so sebou po dovolenkach aj do zahranicia. HDMI maju TV uz teraz vsade.Na hotelovych wifi problem - obvykle nepostacuje priepustnost, vyuzivam AP na mobile cez mobilne data. Zatial maximalna spokojnoat. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 303 |
|
|
ANTIK TV HBOProstorový zvuk 5.1 jak zprovoznit? |
mcm1
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|