, sekce: Technika |
|
Sharp Android tvAhoj borci!Jen pro majitele Sharpek. Tento týden začali posílat Android 14. Ale pozor. Aktualizace trvá trošku déle,tak hlavně to nechte vše proběhnout a nezasahovat do toho. Po "studeném startu" ale systém nabíhá oproti starší verzi trošku déle... Mám doma 3kousky.. U Dvb-t2 je pak vše takové svižnější. Přepínání a přidali i další funkce. Zatím nemám vše propletené,takže o víkendu _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 209 |
|
|
RE: Sharp Android tvDnes vyzkoušený app Skylink SK - tak o 30-40% rychlejší odezva pro přepínání a rychlejší práce v menu.To samé Antik Tv (OTT) A rychlejší pohyb v menu .Sweet Tv nevím proč,ale už při starém systému Android22 bylo dost rychle... A poslední co jsem zkoušel,tak SkyShowtime. Myslím,té tam je i pěknější vyhlazenejsi obraz. HBO Max mělo ale předtím lepší obraz. Momentálně není předplacené,takže nevím posoudit,jaké změny tam nastali... Pro stě za mne přechod na Android 14 byl k něčemu a zdařilý. Hlavně u toho pozemku a Skylink LiveSK... Hezký víkend všem!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: Sharp Android tv...starém Androidu mělo tam být 11 ne 22Omluva _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|