včera, sekce: Skylink |
|
ČT2 vs Skylink SKAhoj všechni!Právě běží na ČT2 přímý přenos Liga národů žen. Na TV Android mi však naskočila Chybová hláška a to: Chyba prehrávania!! Program je v živím vysílání nedostupný. Následující program bude dostupný od Dnes 18:45 Error (C910) Takže při sportovním programu Live je to blokováno... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 182 |
včera |
|
RE: ČT2 vs Skylink SKNa AntikSAT žiadny výpadok, ČT2 ide cez SK dekódovaciu kartu . |
jaro77
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 87 |
včera |
|
RE: ČT2 vs Skylink SKNa Magio TV je tiez hlaska, ze vysielatel nedisponuje pravami na tomto uzemi. UPC a Sweet TV ide v poriadku.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 965 |
včera |
|
RE: ČT2 vs Skylink SKNa Slovensku ma prava na Ligu narodov zien STVR. Tento zapas ale nevysielaju. Az vecer zapas Srbsko - Bulharsko.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
včera |
|
RE: ČT2 vs Skylink SKJeště jsem zapomněla napsat,že je to Skylink Live SK ._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 182 |
včera |
|
@jamess96Cez anténu mi ČT 2 išlo v pohode. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 216 |
včera |
|
ČT 2 SkylinkNormálna vec - geoblokácia !!! |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 248 |
včera |
|
RE: ČT2 vs Skylink SKNo a potom sa cuduju ze si to ludia riesia cez sedu zonu kde to ide komplet bez blokacie. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 354 |
včera |
|
@jurokovacAno, pochopili sme :-) Ale na CT2 trochu neobvykle. Ale mozno pre teba normalne.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
včera |
|
@coralStačí sweet tv CZ alebo Skylink live CZ a je to ok. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 216 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|