, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
GoGEN TVH32P320T problemPo zapnutí ze stand-by dáva zmršený zvuk. Pomúže je vytahnout z elektriky (nemá síťový vypínač). Dá se to nejak opravit ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 741 |
|
|
RE: GoGEN TVH32P320T problemUrčitě.......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 541 |
|
|
@mmcJak zmršený? Výpadky, cvrlikání,,,Pouze při příjmu DVB-T nebo i při pčehrávání z USB? Na všech programech DVB-T2? Nový přijímač nebo začalo jako závada po čase? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 966 |
|
|
upresnenijakoby zašumená ozvena, všechny programy v DVB-C, nový prijimač, nekdy v pohode - nekdy zmršený |
mmc
|
|
RE: GoGEN TVH32P320T problemJsou tam u programů i jiné zvukové stopy? Co se stane, když přepneš zvuk na např. originální a zpět?A co firmware, není aktualizace? Já bych asi reklamoval, na stránkách prodejce nezmiňují problémy, ale kdoví... |
torny
|
|
RE: GoGEN TVH32P320T problemAsi by to chtělo přesnější popis. Jak je to připojené ke zdroji signálu. Dělá to na všech zdrojích signálu (DVB-T, DVB-S, DVB.C, media), nebo jenom na některém. Na všech kanálech tohoto zdroje, nebo jenom na některých? Co udělá přepnutí stopy (torny)? Případně: Dělá to ta televize i jinde? |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 612 |
|
|
@mmc"""všechny programy v DVB-C, nový prijimač""",jak tomu mám rozumět??,tam je externí ??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 652 |
|
|
@pierrepetrJá tomu rozumím takže nová tv- jako nový přijímač,ale nevím.Vím,že nic nevím... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 278 |
|
|
RE: GoGEN TVH32P320T problemKdyž jsem se ptal na příjímač, myslel jsem tu TV. Tunery má DVB-C, DVB-T, DVB-T2 (H.265), tak asi mmc jede z DVB-C. Uvidíme, s čím se ozve. |
torny
|
|
Problem solvedNový firmware od dovozce ... puvodni pri stand-by neukončil všechny procesy a ty tak beželi s každý dalším zapnutím prístroje vícekrát :-) |
mmc
|
|
Problem solvedSuper, díky za info. Vždycky mám radost, když se dozvím, čím to bylo. |
torny
|
|
@tornyNo jo,pak děd vševěd |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 618 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|